skaitmeninis multimetras rašiklio matuoklis USB įkrovimo voltmetras automatinis diapazonas testeris foninio apšvietimo žibintuvėlis reguliuojamas

€14.94 €7.17

Measurement & Analysis Instruments

sku: g41555

  • DIY Supplies: ELECTRICAL
  • Model Number: G2AA10SC401049
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: ANENG

Funkcijos:

OOTDTY

Šis nešiojamas skaitmeninis multimetras yra būtinas įrankis visiems elektrikams. Jis siūlo stabilų našumą, mažą energijos suvartojimą ir naują dizainą, todėl yra idealus matavimo prietaisas daugeliui vartotojų.

Su galimybe matuoti DCvoltage, ACvoltage, varžą ir talpą, šis skaitmeninis multimetras yra universalus ir patikimas. Jo nekontaktinė aptikimo funkcija užtikrina vartotojo saugumą, laiku primindama, todėl tai puikus pasirinkimas atliekant bet kokias elektrinio matavimo užduotis.

Sukurtas elektrikams ir "pasidaryk pats" entuziastams, šis skaitmeninis multimetras tinka tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Nesvarbu, ar dirbate su elektros instaliacija, šalinate grandines ar bandote elektroninį komponentą, šis įrankis patenkins visus jūsų matavimo poreikius.

Nuo namų remonto iki pramoninių programų šis skaitmeninis multimetras gali būti naudojamas įvairiais atvejais. Nesvarbu, ar jums reikia patikrinti lizdą, išbandyti grandinės tęstinumą ar diagnozuoti sugedusį komponentą, šis įrankis kiekvieną kartą pateiks tikslius ir patikimus matavimus.

Pasiruoškite patirti šio skaitmeninio multimetro patogumą ir patikimumą. Jo novatoriškas dizainas kartu su plačiu matavimo funkcijų spektru leidžia jam tapti bet kokio elektros projekto įrankiu. Nepraleiskite progos pasinaudoti šia svarbia priemone, kuri palengvins jūsų darbą ir padarys jį saugesnį.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Spalva: juoda / raudona

Komplektą sudaro:

1 Nustatykite skaitmeninį multimetrą

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas