60ml Efektyvūs naminių gyvūnėlių ausų lašai Kačių ir šunų ausų valiklis kontrolei mielių erkutės pašalina ausų erkutes ir ausų vaškas malšina niežėjimą

€4.82 €3.28

Pet Products

sku: g28087

  • Material: FIBER
  • Item Type: Bicycle Carriers
  • Origin: Mainland China
  • Closure Type: Button

Mūsų šunų ausų valymo tirpalas puikiai tinka pašalinti ausų vašką ir kitas šiukšles iš jūsų augintinio ausies kanalo. Tai gali palengvinti nemalonius simptomus, tokius kaip paraudimas, patinimas ir niežėjimas, užkertant kelią diskomfortui. Mūsų sprendimas taip pat yra antipruritinis ir anti-patinimas, užtikrinantis, kad jūsų pūkuotas draugas išliktų laimingas ir sveikas. Atsisveikinkite su ausų diskomfortu naudodami mūsų veiksmingą sprendimą.

Specifikacijos:

Produkto dydis: 12 * 3.5 cm/4.68 * 1.37 colių

Grynasis kiekis: 60ml

Tinkamumo laikas: 3 metai

Pakuočių sąrašas:

Šunų ausų valiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ausų sveikata: Įsitikinkite, kad jūsų šuns ausų kanalai yra švarūs ir higieniški naudodami mūsų ausų valiklį. Tai efektyviai pašalina kvapus, ausų vašką ir šiukšles, kad būtų užtikrinta geresnė higiena. Kasdienis valymas skatina komfortą ir apsaugo nuo dirginimo bei žalos.

2. Padidinkite savo augintinio laimę: mūsų šunų ausų valiklis yra žaidimų keitiklis jūsų augintinio ausų bėdoms.Jis švelniai pašalina nešvarumus, vašką ir šiukšles iš ausies kanalo, kad sumažintų diskomfortą. Pastebėsite matomą paraudimo, patinimo ir niežėjimo sumažėjimą, prisidedantį prie jūsų pūkuoto draugo gerovės.

3. Užkirsti kelią ausies kanalo dirginimui: Pasiekite kruopščią naminių gyvūnėlių ausų higieną naudodami mūsų šuns ausų valiklį. Jis yra ekspertų sukurtas taip, kad išvalytų ir nuramintų jūsų augintinio ausis, užkirstų kelią diskomfortui ir palaikytų ausies kanalo sveikatą. Apsaugokite savo augintinio gerovę naudodami mūsų efektyvų ausų valiklį.

4. Sumažino kitus ir kvapą: Šiame šunų ausų valiklyje yra natūralių augalų ekstraktų, kurie sumažina ausies kanalų dirginimą ir niežėjimą. Jis taip pat turi antipruritinį poveikį, kuris padeda jūsų šuniui jaustis patogiau ir laimingiau.

5.Anti-patinimo formulė: nuraminkite savo pūkuoto draugo diskomfortą ir diskomfortą naudodami mūsų šuns ausų valiklį.Mūsų formulė nuo patinimo sumažina edemą ausies kanale, atkurdama natūralias ausies sąlygas. Atsisveikinkite su žala ir pagerinkite savo augintinio klausos gebėjimus naudodami šį revoliucinį sprendimą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas