Cfexpress B tipo kortelių skaitytuvas USB3.1 10Gbps B tipo "Cfexpress" kortelių skaitytuvo adapteris Pilka Palaikymas CFB atminties kortelė, skirta B tipo CFE

€31.23 €19.99

Computer Peripherals

sku: g26987

  • Origin: Mainland China
  • Type: Cable Adapter

Cfexpress B tipo kortelių skaitytuvas USB3.1 10Gbps B tipo "Cfexpress" kortelių skaitytuvo adapteris Pilka palaikymas CFB atminties kortelė, skirta B

tipo CFE USB3.1 C tipo USB3.0-A į CF Express prailginimo kortelių skaitytuvas, skirtas CFE B tipo palaikymui CFB atminties kortelei.

CFexpress B tipo kortelių skaitytuvas su greitu USB 3.1 duomenų perdavimo greičiu itin spartus 10 Gbps, greičiau ir efektyviau perkelkite didelės skiriamosios gebos vaizdus ir vaizdo įrašus į kompiuterį. (Atgal suderinamas USB 3.1 Gen 1 ir USB 3.0).

Produkto naudojimas: tinka CFexpress B kortelės išplėtimui į USB3.0 arba USB3.1 lizdą.

CFexpress Card Plug &; play su karšto keitimo galimybe; Suderinamas su Android/Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS ir kt. Palaiko visas įvairios talpos Cfexpress B tipo atminties korteles, tokias kaip 80GB, 160GB, Max 2TB.

Spalva: pilka

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 72x70x15mm

Pakuote sudaro:

1 x Kortelių skaitytuvas

1 x USB C į C laidas

1 x USB A į C kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas