Kailh Pro Switch 110 PCS mechaninėms klaviatūroms

€39.70

Computer Peripherals

sku: g35086

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: keychron
  • Type: Keyboard Switch

reaguojantis ir greitas paleidiklis

"Kailh Pro Switch" yra naujos "Kailh" jungiklių serijos dalis. Skirtingai nuo įprastų jungiklių, "Pro" jungiklis sujungia geriausias "Kailh Box" jungiklių ir "Kailh Speed" jungiklių savybes, kad užtikrintų sušvelnintą smūgį ir elastingą grįžimą. Jis pasižymi greitesniu ir trumpesniu aktyvinimo laikotarpiu, kad greičiau reaguotų nei dauguma masinės gamybos standartinių jungiklių. Dėl to šis jungiklis yra idealus ir patikimas pasirinkimas žaidėjams ir mašininkams.

Linijinis, lytėjimo ir paspaudimo

Šie jungikliai yra trijų skirtingų variantų arba variantų: "Pro Burgundy" linijinis jungiklis, "Pro Purple" lytėjimo jungiklis ir "Pro" šviesiai žalios spalvos paspaudimo jungiklis.

Didelio suderinamumo 3 kontaktų dizainas

Šio 3 kontaktų jungiklio pagrindas yra sukurtas naudojant tuščiavidurį šviesos padėties dizainą, kad būtų užtikrintas 2 kontaktų LED, 4 kontaktų LED ir SMD-LED šviesos suderinamumas.Juose taip pat yra MX stiebo struktūra, kad ji būtų suderinama su dauguma rinkoje esančių mechaninių klaviatūrų.

Geras šviesos pralaidumas

"Kailh Pro" jungikliuose naudojamas skaidrus viršutinis korpusas su centriniu padalintu LED lizdu, kad būtų užtikrintas puikus šviesos pralaidumas, kuris puikiai tinka RGB žibintams demonstruoti.

Produkto struktūra

Funkcija Ir Specifikacijos

Suderinamos klaviatūros:

Bet kuri K serija (tik "Gateron Mechanical Hot-Swappable" arba "Keychron Mechanical Hot-Swappable" versijos), "K Pro" serija (tik įprasto profilio versijos), C ir C "Pro" serijos (tik "Hot-Swappable" versijos), V serijos, Q serijos ir "Q Pro" serijos "Keychron" klaviatūros.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas