KBDiy 135 Keys/Set MOA Profile Rabbit Stars Theme Keycaps [mechaninei klaviatūrai MAC PBT Keycap for GMK67 K500 61/64/67/87/98

€30.58 €24.47

Computer Peripherals

sku: g102808

  • Origin: Mainland China
  • Type: Key Caps
  • Brand Name: KBDiy

* Pastaba: tai klavišų dangtelis, o ne klaviatūros !!!

* Pakuotė: dėžutė

Aprašymai:

Prekės ženklas: KBDiy

"Keycap" pavadinimas: tema "Triušių žvaigždės"

Medžiaga: PBT

Profilis: MOA profilis

Meistriškumas: PBT DYE-SUB

Raktų skaičius:135 Raktų

skaičius Suderinama:60/61/64/68/78/84/87/96/980/104/108 Raktai.like RK61 serija, GANSS ALT61 serija, anne pro, GH60, iqunix f60, I610T ir kt.

(Nepalaiko Razer/Logitech/Corsair klaviatūros)

Dėl suderinamumo pirkdami

galite kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą Produktų;

1. Leiskite nedidelę dydžio paklaidą dėl rankinio matavimo.

2. Primename, kad dėl apšvietimo efektų ir monitoriaus ryškumo / kontrasto nustatymų ir kt. Svetainės nuotraukos ir tikrojo elemento spalvų tonas gali šiek tiek skirtis.

3. Kadangi siunčiame per daug pakuočių, jei pakeliui pametėme ar sugadinome kai kuriuos mygtukus, palikite Atsiųskite mums žinutę ir mes kuo greičiau išsiųsime jums pamestus ar sugadintus mygtukus. Nesijaudinkite, nepalikite atsiliepimų iš karto.

Funkcijos:

★ 【Padarykite klaviatūrą unikalią】Geras pasirinkimas jums pasidaryk pats savo mechanines klaviatūras

★ 【Suderinamas su dauguma mechaninių klaviatūrų】 Yra su visu 140 klavišų dangtelių rinkiniu, o šis klavišų dangtelių rinkinys veikia su dauguma 61/87/104 Cherry MX jungiklių mechaninės žaidimų klaviatūros ir Outemu, Kailh ir Gateron jungiklių ir tinka daugumai standartinių ANSI klaviatūros.

★ 【Aukštos kokybės PBT medžiaga】 klavišų dangteliai turi aukštos kokybės PBT raktų dangtelį ir dangą nuo riebalų, užtikrinančią aukščiausios klasės patvarumą ir puikų spausdinimo pojūtį. Nulinio blizgesio matinis paviršius tarnaus ilgiau nei abs klavišų dangteliai.

★【Paprastas montavimas】XVX profilio ergonomiškas dizaino aukštis. Skirta foniniam apšvietimui / be foninio apšvietimo mechaninei klaviatūrai ir lengva įdiegti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas