1vnt 5ml UV galvanizuoto stiklo ritinio ant butelio mėginio testas Eterinių aliejų buteliukai su "Roller Mini" paakių kremo daugkartinio užpildymo buteliais

€0.74 €0.44

Skin Care Tool

sku: g119061

  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Refillable Bottles
  • Number of Pieces: One Unit
  • Size: 5ml
  • Model Number: Glass Roll on Bottle

Medžiaga: stiklas

Dydis: 1.6x5.8cm

Talpa: 5ml

Aprašymas:

1. Išvaizdos dizainas: Šis padalintas butelis pasižymi aukščiausios klasės sferiniu dizainu, kuris ne tik turi subtilią išvaizdą, bet ir lengvai nešiojamas bei gali būti naudojamas bet kada ir bet kur, todėl yra idealus pasirinkimas kosmetikos entuziastams.

2. Talpos dydis: Šio padalinto butelio talpa yra 5 ML, kuri yra vidutinė ir gali patenkinti kasdienius kosmetikos padalintos pakuotės poreikius. Tai patogu nešiotis ir labai praktiška.

3. Praktiškumas: Šiame padalintame butelyje naudojama daugkartinio naudojimo stiklo medžiaga, kuri pasižymi geru sandarumu ir ilgaamžiškumu bei gali išlaikyti kosmetikos šviežumą ir kokybę, todėl yra labai praktiška.

4. Saugumas: Šis padalintas butelis pagamintas iš netoksiškų, ekologiškų ir bekvapių maistinių medžiagų, kurios yra saugios ir sterilios.Jis gali būti naudojamas užtikrintai ir nesukels jokio neigiamo poveikio žmogaus organizmui.

5. Universalumas: Šis subpakavimo buteliukas gali būti naudojamas kvepalų, makiažo vandens, losjono, esencijos ir kitų kosmetikos priemonių pakavimui. Tai labai praktiška ir atitinka įvairius poreikius. Tuo pačiu metu šis padalintas butelis taip pat gali būti naudojamas kaip dovana kosmetikos entuziastams, o tai yra labai praktiška.

Pakuočių sąrašas: x1vnt karoliukų buteliai

Pranešimo:

Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 cm skirtumą. Ačiū už supratingumą!

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumų atkreipkite dėmesį, kad vaizdai gali neatspindėti tikrosios prekės spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas