30PC 50Ml nešiojamų rankų dezinfekavimo priemonių buteliukai Presavimo buteliukai Skysčio/Gelio muilo dozatoriai Pakabinamas apverstas butelis kelionėms

€27.10 €16.26

Skin Care Tool

sku: g156544

  • Number of Pieces: COMBO
  • Origin: Mainland China

1. Šie buteliai yra pakankamai maži, kad tilptų į jūsų kelioninį krepšį ar lagaminą, todėl puikiai tinka pakuoti būtiniausius daiktus, kuriuos visi pasiima atostogų ar savaitgalio atostogų metu.

2. Patogus diržo spaustukas / užsegimas (karabinas) leidžia pritvirtinti prie piniginių, kuprinių ar raktų pakabuko, kad prireikus jis visada būtų patogus.

3. Galima lengvai pritvirtinti prie drabužių (pvz., diržo ar sagos angos), diržų ar mobilių vežimėlių. Labai lengva ir greitai atsiskirti.

4. Tinka pakuoti platų produktų asortimentą, pavyzdžiui, dušo želė, vonios aliejai, šampūnai, kūno losjonai, rankų muilai, aromaterapiniai produktai, plaukų serumai, plaukų ir grožio purškikliai, aliejai, rankų geliai ir kt.

Talpa: 50ml

spalva: Barb atsitiktinės spalvos (negali pasirinkti nurodytos spalvos)

Medžiaga: metalas + PETG

dydis: Aukštis: 11.5cm, Purškimo galvutė: 4cm, Kablys: apie 4.5cm

Pakuote sudaro:

30 x tuščias rankų dezinfekavimo buteliukas

30 x spygliai

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas