2 spalvų trikampio magneto akių šešėlių dėžutė tuščia dėžutė 4 spalvų akių šešėlių pakavimo dėžutė "Pasidaryk pats" lūpų dažų pakavimo dėžutė Platen įrankis

€8.00

Skin Care Tool

sku: g175747

  • Number of Pieces: One Unit
  • Model Number: MY2076MY2077MY2078
  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Refillable Bottles

***Nemokamas pristatymas

Tiesiog siųskite "China Post" oro paštu, reikia atvykti apie 15–25 darbo dienas.jei jums skubiai reikia prekių, pasirinkite pristatymo būdą DHL arba EMS ir sumokėkite papildomą siuntimą (5–9 dienos, kad atvyktumėte).

Kai matysime jūsų mokėjimą už pristatymą, mes suorganizuosime jums pristatymą per 2-4 dienas jūsų užsakymui. (Per 3 dienas)

Mokėjimo

* Mokėjimą tikimasi gauti per 3 dienas nuo aukcionų pabaigos.

* Sąlyginis deponavimas yra mūsų pageidaujamas mokėjimo būdas, mes taip pat priimame skirtingus mokėjimus T / T, "Western Union", "Money gram" ir kitus, kaip nurodyta toliau.

Grąžinimo ir keitimo politika

* Visiems mūsų pasiūlymams suteikiama 100% pasitenkinimo garantija,jei dėl kokių nors priežasčių nesate patenkinti, galite grąžinti prekę mums pradine jos sąlyga, kad grąžintumėte pinigus ar pakeistumėte. Prieš išsiųsdami mums atgal prekę, susisiekite su mumis dėl išsamios grąžinimo ir keitimo instrukcijos. Mes grąžinsime visus jūsų pinigus, išskyrus siuntimo ir tvarkymo mokesčius, kai gausime jūsų grąžinamas prekes.

Atsiliepimų politika

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas