9vnt Kalėdų festivalio dovanų maišeliai puikiai tinka gimtadienių vakarėliams ir šventiniam dekorui saldainių sausainiams Sausainiai Šokoladas

€0.57 €0.26

Home & Garden

sku: g21147

  • Origin: Mainland China
  • Material: Plastic

Funkcijos:

1.Naudojimo būdas: šie sausainių maišeliai yra lipnūs; Naudojimui jums tereikia nulupti apsaugines juosteles, o tada galite lengvai įdėti sausainius ir juos užsandarinti, o tai gali užkirsti kelią maisto produktams, esantiems viduje, ir padaryti juos gana šviežius.

2.Patikimos medžiagos: šie saldainių maišeliai yra pagaminti iš gražaus plastiko, todėl jie yra bekvapiai, patvarūs ir lengvai nesulūžta; Galite įdėti keletą mažų daiktų saugojimui, o tai suteiks patogumo jūsų kasdieniam gyvenimui.

3. Platus pritaikymas: Kalėdiniai skanėstų maišeliai tinka laikyti įvairius mažus daiktus, tokius kaip sausainiai, sausainiai, saldainiai, šokoladai ir ledinukai.

4.Taip pat galite juos naudoti mažiems papuošalams laikyti kaip mažas dovanėles savo šeimoms ar draugams; Dėl šių maišelių jūsų dovanos gali atrodyti žavingiau, o jas gaunantys žmonės jausis glostomi.

5.Šventiniai krepšiai palengvina šventę, nesvarbu, ar pripildote juos gėrybių kaip dovaną, ar naudojate juos savo atostogų kūriniams apsaugoti.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė.

Prekės pavadinimas:Kalėdiniai gėrybių maišeliai

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 21 cm / 8.26 colio * 21 cm / 8.26 colio

Kiekis: 9 vnt

Komplektą sudaro:

9 vnt kalėdiniai gėrybių maišeliai

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas