Sulankstoma vonia suaugusiems Kilnojama vonia SPA laisvai pastatomos vonios Neslidžios cilindrinės statinės dušo baseinas Ledo vonia namams

€52.00 €36.40

Other Sports & Entertainment

sku: g9487

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Bathtub Set Portable Folding Tub Bucket Kit for Adult Family

Mūsų sulankstoma vonia suaugusiems su dvigubo nutekėjimo dizainu leidžia mėgautis vasariška vėsia vonia bet kur. Nereikia infliacijos ir tik 4 kg, jį lengva nešiotis ir laikyti. Sustiprinus izoliaciją, atsipalaiduokite patogiai.

Medžiaga: PVC, persikų odos kompozitas

Dydis: apie 120x55x50cm / 47x21.6x19.6in

Pakuočių sąrašas:

Laikiklis*12

pagalvėlė*1

laikymo krepšys*1

Nutekėjimas*1

Vonios krepšys*10

Atlošas*1

Izoliacinis gaubtas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogus vandens išleidimas: Dėl novatoriško dvigubo nutekėjimo dizaino sulankstoma vonia efektyviai šalina vandenį, todėl po naudojimo kubilą lengva nusausinti. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės be jokių rūpesčių dėl vandens šalinimo.

2. Greitas nustatymas: atsisakykite pripučiamų kubilų. Mūsų sulankstoma vonia gali pasigirti 6 įlankomis ir specialios formos laikikliu, kad montavimas būtų be rūpesčių, nereikalaujant pripūtimo. Atsipalaiduokite akimirksniu!

3.Sulankstoma vonia: patirkite 4 kg sulankstomos vonios, kurią galite pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte, patogumą. Puikiai tinka mažiems butams ar namams, jis sulankstomas plokščias, kad būtų lengva laikyti po lova ar spintoje.

4. Sustiprinkite izoliaciją: Mūsų sulankstoma vonia gali pasigirti dangčiu, kuris sulaiko garus, padidindamas fumigaciją, kad būtų geresnis kūno efektas. Be to, jis sustiprina izoliaciją, kad išlaikytų ilgesnę šilumą ir maksimaliai atsipalaiduotų.

5.Tinka visiems sezonams: Pasilepinkite daugybe maudymosi galimybių su mūsų sulankstoma vonia. Idealiai tinka žiemos terminėms vonioms, vasaros vėsioms vonioms, grožio SPA vonioms ar dušams, jo universalumas tinka visiems scenarijams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas