Super sugeriantis baseino rankšluostis Greitas džiūvimas Patvarus dvipusis spausdinimas Madingas moterų sporto salės rankšluostis stovyklavimui Joga

€3.79 €2.65

Other Sports & Entertainment

sku: g125316

  • Origin: Mainland China
  • Feature: Quick-Dry
  • Material: Microfiber Fabric

Ženkleliai:

1、Patvari medžiaga: Patvarus mikropluoštas, naudojamas šiam paplūdimio rankšluosčiui gaminti, jaučiasi lygus ant jūsų odos ir išlaiko puikias spalvas net po kelių plovimų.

2、Madingas ir unikalus: Šis mikropluošto paplūdimio rankšluostis pasižymi patrauklia HD skaitmeninės spaudos technologija ir dvipusiais ryškių spalvų spausdinimo raštais. Išsiskirkite iš minios šiuo stilingu ir akį traukiančiu rankšluosčiu.

3、Plačiai pritaikomas: Nesvarbu, ar jums reikia rankšluosčio jogai, kelionėms, maudynėms, stovyklavimui ar kūno rengybai, šis mikropluošto paplūdimio rankšluostis puikiai tinka jums. Jis yra kompaktiškas ir lengvai nešiojamas.

4、Tobula dovana: Nesvarbu, ar norite pasilepinti savimi, ar nustebinti savo šeimą ir draugus apgalvota gimtadienio dovana, šis mikropluošto paplūdimio rankšluostis yra puikus pasirinkimas.

5、Lengva nešiotis: Nesvarbu, ar jums reikia mažo, vidutinio ar didelio rankšluosčio, galite pasirinkti iš 3 dydžio variantų, kurie visi yra sulankstomi ir taupo vietą. Be to, jie greitai išdžiūsta.

Aprašymas:

Mėgaukitės paplūdimiu su šiuo mikropluošto rankšluosčiu, kuris yra patvarus, madingas ir tinka bet kokiai progai. Nesvarbu, ar jums reikia vonios rankšluosčio, ar kūno rengybos aksesuaro, šį rankšluostį lengva nešiotis ir greitai išdžiūti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Microfiber Beach Towel

Medžiaga: mikropluoštas

Spalva: daugiaspalvė

Raštas: ananasai

Dydis:

70x150cm/27.55x59.05inch

arba

80x160cm/31.49x62.99inches

arba

90x180cm/35.43x70.86inches

Funkcija: naudojamas maudynėms, prakaitavimui, paplūdimio sėdynės rankšluosčiui / vonios rankšluosčiui

Svoris: 230g/260g/340g

Pakuočių sąrašas:

1 * Mikropluošto paplūdimio rankšluostis

Nata:

Sutikite, kad gaminio spalvos skiriasi dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų.

Produkto dydis turi toleranciją dėl rankų matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas