3PCS Baseino grindų nutekėjimas Baseino nutekėjimas Baltas pagrindinis kanalizacijos vanduo Įleidimo anga Drenažo priedas baseinui

€59.88 €34.73

Other Sports & Entertainment

sku: g9199

  • Origin: Mainland China

3PCS Baseino grindų nutekėjimas Baseino nutekėjimas Baltas pagrindinis kanalizacijos vanduo Įleidimo anga Drenažo priedas baseinui

EFEKTYVUS DRENAŽAS: Baseino centro kanalizacija yra lengvai nusausinama vandeniu, žemsiurbė ir švari, patikima naudoti, efektyvus vandens nutekėjimas baseine.

PUIKUS ŽEMĖS NUTEKĖJIMO PAKEITIMAS: Filtro tipo baseino grindų kanalizacijos keitimo priedas su aukšta kokybe. Baseino pagrindinio kanalizacijos grindų nutekėjimas padeda išvengti nereikalingų daiktų nutekėjimo.

PATVARUS IR TVIRTAS: Šis tvenkinio dugno nutekėjimas pagamintas iš abs medžiagos, lengvas, tvirtas, patvarus ir ilgai naudojamas. Šis baseino grindų nutekėjimas yra puikus aksesuaras, kuris gali išlaikyti jūsų baseiną švarų ir tvarkingą.

LENGVAS MONTAVIMAS: Pagrindinis antžeminio baseino nutekėjimas yra tiesioginis seno ir sugedusio baseino pakaitalas. Montuodami tinkamai laikykite pagrindinio nutekėjimo varžtus, varžtas priveržiamas ant grindų kanalizacijos dangčio.Ši grindų kanalizacija neturi sandarinimo žiedo.

Platus PRITAIKYMAS: Baseino grindų kanalizacija tinka daugumai standartinių antžeminių baseinų, vinilinių baseinų, tvenkinių, SPA centrų, karštųjų versmių, vandens parkų. Jei norite naudoti šį kaip pagrindinį cemento ar betono baseino nutekėjimą, tai taip pat gerai.

dydis: Skersmuo 21cm

Medžiaga: ABS

spalva: balta

Pakuote sudaro:

3 x baseino grindų nutekėjimas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas