2X Baseino skimmerių dangčių patikimumas Efektyvus filtravimas Lengvai montuojamas keturkampis skimmerio dangtelis baseino SPA kanalizacijai

€45.85 €26.59

Other Sports & Entertainment

sku: g124078

  • Origin: Mainland China

2X Baseino skimmerių dangčių patikimumas Efektyvus filtravimas Lengvai montuojamas keturkampis skimmerio dangtelis baseino SPA kanalizacijai

1. Didelis patikimumas: Baseino skimmerio dangtis yra praktiškas baseinų priedas, efektyviai filtruojantis priemaišas ir šiukšles.

2. Efektyvus filtravimas: Baseino filtro dangčio dangtis gali efektyviai filtruoti šiukšles baseine ir neleisti užblokuoti baseino.

3. Lengva montuoti: baseino dangtis gali tiesiogiai pakeisti senus ir pažeistus be sudėtingų procedūrų ir paprasto valdymo.

4. Puiki medžiaga: "Skimmer" dangtis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, atsparus rūdims ir atsparus dilimui, užtikrinantis maksimalų patvarumą.

5. Platus pritaikymas: Keturkampis skimmerio dangtis turi platų pritaikymo spektrą, kurį galima naudoti baseinuose, SPA paviljonuose ir kt.

spalva:Balta

Medžiaga: ABS

dydis: 25.5 x 25.5cm

Pakuote sudaro:

2 x keturkampis skimmerio dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas