EsportsTiger Non Slip Sticker Suck Sweat Mouse Grip Tape for PulsarX2 Mouse R58F

€8.26 €6.02

Computer Peripherals

sku: g8299

  • Origin: Mainland China
  • Type: Mouse Skates
  • Brand Name: BGEKTOTH

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Pagerinkite savo žaidimų patirtį naudodami žaidimų pelei skirtus neslystančius lipdukus.Šie silikoniniai lipdukai užtikrina saugų sukibimą, užtikrindami tikslų valdymą ir sklandžius judesius žaidimo metu.

Pagaminti iš aukštos kokybės silikono, šie patvarūs neslystantys lipdukai, skirti žaidimų pelei, efektyviai apsaugo jūsų pelę nuo slydimo net ir greitai judant. Mėgaukitės nepertraukiamais žaidimais be jokių trukdžių.

Šie žaidimų pelei skirti neslystantys lipdukai, tinkantys visų lygių žaidėjams, yra būtini priedai visiems, norintiems pagerinti savo žaidimų našumą. Nesvarbu, ar esate atsitiktinis, ar profesionalus žaidėjas, šie lipdukai padės išlaikyti kontrolę ir tikslumą.

Nesvarbu, ar žaidžiate namuose, ar turnyre, šie žaidimų pelei skirti neslystantys lipdukai puikiai tinka bet kokiems žaidimams.Pritaikykite juos pelei, kad pagerintumėte sukibimą ir mėgaukitės sklandžia žaidimų patirtimi nesijaudindami, kad pelė išslys iš rankos.

Pakelkite savo žaidimus į kitą lygį naudodami šiuos žaidimų pelės antislydimo lipdukus.Atsisveikinkite su varginančiais slydimais ir skaidrėmis ir pasisveikinkite, kad geriau valdytumėte ir tiksliai valdytumėte. Išlaisvinkite visą savo potencialą ir dominuokite priešininkuose naudodami šiuos esminius priedus.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 16x11.4cm

Spalva: raudona, mėlyna, geltona, rožinė (pasirinktinai)

Tinka pelei

PulsarX2 Komplektą sudaro:

1Nustatykite pelės odą (be pelės)

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas