Išorinis CD DVD įrenginys, USB 3.0 ir C tipo nešiojamasis CD DVD +/-RW įrenginių skaitytuvas, DVD / CD ROM įrašymo įrenginys, DVD

€20.18 €12.51

Computer Peripherals

sku: g43941

  • Origin: Mainland China
  • Type: PCI-E Riser

[PLUG &PLAY]- Lengva naudoti.išorinis DVD įrenginys maitinamas USB prievadu. Nereikia jokios išorinės tvarkyklės ir galios. Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado ir DVD tvarkyklė bus aptikta. Jei jūsų kompiuteryje neįdiegtas medijos leistuvas, kad būtų galima leisti diskus, susisiekite su pardavėju ir paprašykite nemokamai atsisiųsti programinę įrangą.

[Didelės spartos duomenų perdavimas]- Veikia su didelės spartos USB 3.0 sąsaja, užtikrina greitesnį duomenų perdavimo greitį (iki 5 Gbps) ir stabilų našumą su stipriu atsparumu gedimams. Suderinamas su USB2.0 ir USB1.0.

[PLATUS PALAIKYMAS]- išorinis CD įrenginys palaiko CD, VCD, SVCD, CD-R / RW, DVD-R / RW ir įrašyti CD+/-RW, DVD+/-RW ir kt. Išplėstinis lustas, DVD-/+RW įrašymo įrenginys palaiko muzikos, filmų arba filmų ir muzikos kopijavimą / įrašymą į DVD arba CD.puikiai tinka įvairiems įrenginiams, Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8.1 / 10, Linux, visos versijos Mac OS sistema Nešiojamas kompiuteris, nešiojamas kompiuteris, kompiuteris, stalinis kompiuteris.

[Madingas ir nešiojamas dizainas]- Dėl banguotos deimantinės išvaizdos išorinis optinis diskas atrodo stilingesnis ir išskirtinesnis. Duomenų kabelis paslėptas cd/dvd diskų įrenginio galinėje dalyje. Jis turi aptakų, lengvą ir smūgiams atsparų dizainą. Šį išorinį kompaktinių diskų įrenginį galite įdėti į savo kelioninį krepšį arba ant stalo.

[Itin plonas nešiojamas dizainas]- Lengvas korpusas leidžia lengvai nešiotis bet kur, šį išorinį DVD grotuvą galite įdėti į kelioninį krepšį arba ant stalo.

Skaitymo greitis: CD-ROM: 24x maks.; DVD-ROM: 8x Max; DVD-ROM (DL): 6x Maks.

Rašymo greitis: 24x CD-R, 8x CD-RW, DVD +/- R: 8X Max; DVD +/- R DL: 4X Max; DVD-R +/- 9: 2.4x maks.

Perrašymo greitis: DVD + RW: 4X Max; DVD - RW: 4x Max; CD-RW: 10X Max; DVD-RAM diskas: 3x Max

Gaminio matmenys: 14 x 14 x 1.8 cm

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 * Išorinis CD DVD įrenginys

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas