skaičių užraktas spintelėms Mažas derinys Užraktas 8/10 skaitmenų Lauko skaitmeninis kodas Spyna Mygtuko kombinacija Saugos spyna

€1.62 €0.58

Security & Protection

sku: g7883

  • Brand Name: onscersoco
  • Origin: Mainland China
  • Model: password

Nelengva iškirpti, ši dėžutė puikiai tinka tiems, kurie turi svarbius dokumentus. Patogus ir paprastas naudoti, siųsti artimiesiems ramybei.

Produkto medžiaga: cinko lydinys + plienas

Gaminio svoris: 8 skaitmenys ≈ 70 g 10 skaitmenų ≈ 90 g

Produkto dydis:

8 skaitmenys: 5,6*3,5*1cm/2,2*1,37*0,39 colio

10 skaitmenų: 6.8* 4 * 1cm / 2.67 * 1.57 * 0.39 colių

Produktų sąrašas:

skaitmeninė kombinuota spyna*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulintas saugumas: Mūsų kombinuota spyna spintelėms suteikia pažangią slaptažodžio užrakto sistemą, naudojančią 8 arba 10 skaitmenų, kad būtų užtikrintas didelis slaptažodžio saugumas. Užraktas apsaugo nuo slaptažodžio nutekėjimo, užšifruodamas po kiekvieno naudojimo.

2.Universali spyna: Ši kombinuota spintelės spyna gali būti naudojama įvairioms durims, spintelėms ir dėžėms, kurias reikia užrakinti. Jis turi keturių skaitmenų kodą, kurį galima iš naujo nustatyti, ir tvirtą metalinį korpusą, kuris atsparus pjovimui ir smalsumui.

3.Patvarios cinko lydinio mygtukai: Spintelės kombinuota spyna turi visiškai plieninę užrakto siją, kurią nėra lengva pjaustyti, ir patvarius cinko lydinio mygtukus, kurie nėra lengvai pažeidžiami. Tai užtikrina, kad jūsų daiktai yra saugūs.

4.No reikalingas raktas: Ši kombinuota spyna spintelei suteikia paprastą ir patogų būdą apsaugoti savo daiktus be vargo su raktais. Galite lengvai nustatyti ir iš naujo nustatyti savo 4 skaitmenų derinį su tūkstančiais galimų derinių.

5.Puikiai tinka svarbiems dokumentams: Siųskite naudingą gimtadienio dovaną žmonėms, turintiems svarbių dokumentų - ši kombinuota spyna spintelei užtikrina jų saugumą. Pakabukas pagamintas iš grūdinto plieno, kad būtų užtikrintas papildomas atsparumas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas