Durų spynos apsaugos įtaisai Kompaktiškas kelioninis naudojimas Durų užraktas su aliuminio lydiniu Kelionės Verslo kelionės Durų aparatūra apsaugai

€12.04 €4.46

Security & Protection

sku: g96357

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Portable Door Loc

Saugokite save ir savo daiktus naudodami mūsų patvarią nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio apsauginę durų spintelę. Puikiai tinka tiems, kurie gyvena vieni ir nori užtikrinti savo saugumą negaišdami laiko ir pastangų. Mūsų kompaktiškas dydis leidžia lengvai montuoti ir naudoti, netgi idealiai tinka viešbučio kambario durims. Pasitikėkite mūsų spyna, kad apsaugotumėte tai, kas svarbiausia.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Durų užrakto kamštis

Gaminio svoris: apie 62g

Produkto dydis: apie 12 * 8 * 1.5 cm / 4.72 * 3.15 * 0.59 colių

Produkto medžiaga: Metalas

Pakuočių sąrašas:

1 vnt.*Durų užrakto kamštis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą dėl skirtingų rankinių matavimų.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Užtikrinkite saugumą: Ši nešiojama durų spyna gali neleisti atidaryti durų iš išorės, užtikrindama jūsų saugumą ir privatumą gyvenant vienam ar keliaujant. Tai lengva įdiegti ir nuimti ir suderinama su dauguma durų.

2. Patogus sprendimas: lengvai užtikrinkite savo saugumą naudodami mūsų nešiojamą durų užraktą. Šiam lengvai montuojamam kelioniniam užraktui nereikia jokių įrankių ar gręžimo. Tiesiog įdėkite metalo gabalą ir būkite ramūs žinodami, kad jūsų durys yra saugios.

3. Patvarus ir patikimas: Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio, ši nešiojama durų spyna yra tvirta ir nėra lengvai deformuojama. Tai gali suteikti jums ilgą tarnavimo laiką ir padidintą jūsų durų saugumą.

4.Travel Essential: Naudodami šią nešiojamą durų spyną galite pridėti papildomą saugumo sluoksnį prie bet kurių durų.Dėl kompaktiško dydžio jį lengva nešiotis, o patogus laikymo krepšys užtikrina patogų laikymą, todėl jis yra būtinas kelionėms.

5. Lanksti apsauga: Ši nešiojama durų spyna gali būti naudojama įvairiose situacijose, tokiose kaip privatūs kambariai, bendrabučiai, viešbučiai ir vonios kambariai. Nesvarbu, ar keliaujate, nuomojatės ar dalijatės erdve, ši spyna suteiks jums papildomos ramybės ir apsaugos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas