Apvalus pelės kilimėlis stalui su animaciniu katės raštu, susiūtas kraštas neslystantis guminis pagrindo pelės kilimėlis su padėkliuku biuro namams

€4.40

Computer Peripherals

sku: g72986

  • Material: Rubber
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: HRH
  • Products Status: STOCK
  • Package: Yes

【Unikalus meninis dizainas】Animaciniai kačiukai suteikia žmonėms gerą nuotaiką ir suteikia spalvų jų kasdieniam darbalaukiui. Pelės kilimėlis ir padėkliukas sujungiami kaip visas rinkinys, pagerinantis jūsų darbalaukio patirtį.

【Tobulas rinkinio dydis】 Mielame pelės kilimėlio rinkinyje yra pelės kilimėlis, kurio skersmuo yra 7,87 colio ir 0,1 colio, taip pat atitinkamas padėkliukas, kurio skersmuo yra 3,93 colio ir storis 0,1 colio, todėl jūsų darbo vieta ar žaidimų zona atrodo švaresnė. Pakankamai patvarus, todėl jums nereikia jaudintis dėl lengvos žalos.

【Efektyvus】 Kompiuterio stalinis pelės kilimėlis pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, kuri neišbluks ir nesideformuos bei yra atspari aukštai temperatūrai. Jo susiūti kraštai ir lygus paviršius leidžia pelei laisvai ir greitai slysti, taip pagerinant kasdienio darbo tikslumą ir efektyvumą.

【Apsauga nuo slydimo】 Apsaugos nuo slydimo guminis pagrindas tvirtai pritvirtina pelės kilimėlį darbalaukyje, kad jis neslystų, kol pelė juda. Be to, dėl vandeniui atsparaus

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas