28PCS priedų rinkinys Xiaomi Roborock S7 Maxv /Plus /Ultra / S7 Pro Ultra / G10S / G10S Pro robotų dulkių siurblių dalims

€46.36 €27.81

Home Appliances

sku: g55291

  • Function: Wet and Dry
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: Cikuso
  • Voltage (V): 220V
  • Power (W): 50w

28PCS priedų rinkinys Xiaomi Roborock S7 Maxv /Plus /Ultra / S7 Pro Ultra / G10S / G10S Pro robotų dulkių siurblių dalims

[Tobulas prisitaikymas] "Premium S7" priedas yra suderinamas su "roborock S7 MaxV / Plus / Ultra G10S / G10S Pro" robotų vakuumu, kad jūsų vakuumas veiktų piko metu.

[Patirkite neprilygstamą švarą dabar!] -Mums, šlavimo priedų fanatikams, kiti prastai pagaminti s7 maxv priedai dažnai neveikia tinkamai, o tai gali sugadinti jūsų S7 robovac. Pasirinkite mūsų atnaujintus "s7 maxv ultra" priedus, kad dabar galėtumėte mėgautis švariomis grindimis savo namuose!

Jis gali pašalinti 99,9% smulkių dulkių dalelių, apsaugoti orą jūsų gyvenamojoje aplinkoje ir užtikrinti dulkių siurblio

tarnavimo laiką [Pagrindinis šepetys ir šoninis šepetys]S7 MaxV Ultra pakaitinis pagrindinis šepetys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparus, švelnus ir minkštas, efektyviai padedantis dulkių siurbliui valyti grindis. Minkštas silicio 5 rankų šoninis šepetys pasiekia giliai į kampus ir kraštus, kad pašalintų daugiau nešvarumų, dulkių ir šiukšlių.

Guminis pagrindinis šepetys ir silikoniniai šoniniai šepetėliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios sugriebia bet kokio tipo grindų šiukšles, kad būtų užtikrintos puikios valymo galimybės, ir jas galima lengvai pakeisti be jokios įrankio pagalbos.

Taikomi modeliai:

Roborock S7 Max V

Roborock S7 Max V Plus

Skirta Roborock S7 Max V Ultra

Roborock G10S

Roborock G10S Pro

Roborock Q7 MAX

Medžiaga: plastikas + mikropluoštas + neaustinė medžiaga

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

2 x Pagrindinis šepetys

8 x Šoninis šepetys

5 x vibruojantis šluostės audinys

6 x Filtras

6 x Dulkių maišas

1 x Pagrindinis šepetėlio dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas