šluotų ir šluotų lentyna - garažo laikymo sistema su 5 lizdais, 6 kabliukais - sodo įrankiai namams, virtuvėms, garažams, skalbyklai

€18.96 €11.95

Home Appliances

sku: g197753

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: MiLESEEY

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Daugiafunkcinis šluotų stovo sieninis laikiklis - naudokite šį šluotos ir šluotos laikiklį, kad jūsų valymo įrankiai būtų tvarkingai laikomi ir prieinami! Jis taip pat gerai veikia kaip garažo organizavimas ir sodo įrankių laikymo sprendimas.

Lengvai montuojamas garažo sandėliavimo sprendimas - "Garage organizer" yra su varžtais, inkarais, išgręžtais trafaretais ir bėgeliais - viskas, ko reikia norint sumontuoti šią šluostės pakabą viduje ar lauke!

Patvarios garažo lentynos - Mūsų šluotų ir šluotų laikymo lentynose telpa iki 11 įrankių.

Saugi ir paprasta naudoti sodo įrankių lentyna - 5 lizdai su lengvai atleidžiamu dizainu, kad būtų galima greitai paimti.Jie yra neslidūs, turi minkštą guminį tinklelį ir yra pakankamai tvirti, kad galėtų laikyti šlapias šluotas ir beisbolo lazdas.

Tvarkykite savo erdvę - Be valymo įrankių, mūsų šluostės stovo sieniniai laikikliai taip pat gali laikyti kasdienius namų apyvokos daiktus. Atlaisvinkite grindų plotą savo namuose pakabindami skėčius, pirkinių krepšius ar paltus!

Spalva: smėlio spalvos

Medžiaga: plastikas

Dydis: 6.5 x 43.5 x 8.5cm

Pakuote sudaro:

1 x Šluotos šluotos lentyna

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas