Barzdotas drakono diržo laikiklis su reguliuojamu dirželiu nešiojamas ropojimo augintinis, nešiojantis kelioninį krepšį driežams mažas roplių chameleonas

€17.55 €7.54

Pet Products

sku: g57594

  • Origin: Mainland China
  • Material: cotton cloth
  • Model Number: Bearded Dragon Carrier

Barzdotas drakono diržo laikiklis su reguliuojamu dirželiu nešiojamas ropojimo augintinis, nešiojantis kelioninį krepšį driežams mažas roplių chameleonas

Ženklelių taškai: 1.Patogus ir minkštas: Šis barzdotas drakono laikiklis pagamintas iš minkštos medvilnės medžiagos, kuri yra kvėpuojanti ir patvari. Tai jauki ir šilta vieta jūsų barzdotam drakonui miegoti ir ilsėtis.

2. Gera oro cirkuliacija: Šis barzdotas drakono vežėjas turi ne visiškai uždarą angą, kuri užtikrina gerą oro cirkuliaciją ir leidžia jūsų augintiniui kišti galvą, kad pamatytų išorinį pasaulį. Tai sumažina baimę ir leidžia jūsų ropliui jaustis patogiau.

3. Nešiojamas nešiotis: Šis barzdotas drakono nešiotojas leidžia keliauti su augintiniu ant pečių arba laikyti jį rankoje namuose. Tai lengva nešiotis ir suteikia jaukią erdvę jūsų roplių draugui.

4.Platus naudojimo spektras: Mūsų barzdotas drakono nešiklis tinka ne tik barzdotiems drakonams, bet ir įvairiems ropliams, tokiems kaip driežai, vėžliai, iguanos, gekonai, chameleonai ir kt.

5.Graži dovana: Jei pažįstate ką nors, kas mėgsta laikyti mažus augintinius, pavyzdžiui, barzdotus drakonus, mūsų vežėjas jiems yra puiki dovana. Galite nustebinti savo šeimą ar draugą su šiuo praktišku ir stilingu vežėju. Tai puiki dovana naminių gyvūnėlių mylėtojams.

Aprašymas:

Šis barzdotas drakono kelionių vežėjas yra puikus būdas pasiimti savo roplių draugą su savimi, kad ir kur eitumėte. Jis yra kvėpuojantis ir turi oro cirkuliaciją, kad jūsų augintinis būtų patogus ir sveikas. Jis taip pat tinka naudoti namuose, nes suteikia jaukią ir saugią erdvę jūsų augintiniui pailsėti ir atsipalaiduoti. Jis yra lengvai valomas ir patvarus, jame gali tilpti iguanai, driežai, vėžliai ir kiti maži ropliai. Tai puiki dovana bet kuriam roplių mylėtojui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bearded Dragon Carrier

Produkto medžiaga: medvilninis audinys

Produkto dydis: apie 46,6 * 20,5 cm / 18,35 * 8,07 colio

Produkto spalva: mėlyna, žalia, rožinė

Taikoma: Tinka įvairiems ropliams, tokiems kaip driežai, chameleonai, varlės, vėžliai, vorai, iguanos, gekonai, vėžliai, atsiskyrėliai krabai ir kt.

Funkcija: paimkite savo augintinį

Pakuočių sąrašas:

Barzdotas drakono nešėjas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas