Jinhao Luxury 159 Fountain Pen Aukštos kokybės metaliniai rašaliniai rašalai biuro reikmenims Mokykliniai reikmenys Kanceliarinės prekės Rašikliai rašymui

€7.27 €0.45

Pens, Pencils & Writing Supplies

sku: g5315

  • Nib Type: Standard Type
  • Fountain Pen's Tip Material: Other Metals
  • Model Number: JINHAO 159 Fountain Pen
  • Brand Name: NoEnName_Null
  • Nib Material: Stainless Steel
  • Special Application: Writing
  • Material: Plastic
  • Type: Fountain Pen
  • Origin: Mainland China
  • Packaging: LOOSE

Jinhao Luxury 159 Fountain Pen Aukštos kokybės metaliniai rašaliniai rašalai biuro reikmenims Mokykliniai reikmenys Kanceliarinės prekės Rašikliai rašymui Šis plunksnakotis sujungia elegantišką dizainą su praktinėmis funkcijomis. Jo metalinis antgalis ir iridžio antgalis užtikrina sklandų rašymą ir ilgaamžiškumą, o poliruotas dangtelis ir kabliuko dizainas perteikia estetinį pojūtį. Sukamojo rašalo tiekėjas užtikrina patogų rašalo tiekimą, o įmontuota lanksti spyruoklė nutraukia rašalo paviršiaus įtempimą, kad būtų užtikrintas sklandesnis rašalo tiekimas. Lankstus ir tvirtas plunksnakočio galiukas telpa kišenėje, o jo išskirtinis raštas ir puiki gamyba atskleidžia asmeninį skonį. Neslystanti griovelio rankena yra suprojektuota pagal žmogaus inžinerijos principus ir užtikrina patogų sukibimą. Pasirinkite šį plunksnakotį, kad jūsų rašysena suteiktų nepakartojamo žavesio.

【Sklandi rašymo patirtis】: Antgalis pagamintas iš metalo su iridžio antgaliu, suteikiantis sklandų rašymo pojūtį.

【Elegantiškas dizainas】: Rašiklio dangtelis yra poliruotas ir skaidrus, derinamas su kabliuko dizainu, kad būtų parodyta unikali estetika.

【Patogus rašalo tiekimo būdas】: Naudojant besisukantį rašalo absorberį, nereikia spausti, tiesiog traukite aukštyn ir žemyn, kad lengvai užpildytumėte rašalą.

【Ergonomiškas dizainas】: neslystanti rašiklio rankena su įgaubtu grioveliu atitinka žmogaus inžinerijos principą ir užtikrina patogų sukibimą.

【Išskirtiniai modeliai ir meistriškumas】: Šio rašiklio raštai yra išskirtiniai, o meistriškumas yra puikus, demonstruojantis aukšto lygio gamybą ir dizainą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 5 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-12-13

Bardzo ładne i bobrze wykonane pióro

Klientas

2023-12-13

no a llegado

Klientas

2023-12-14

Fiquei surpreso com a qualidade do produto. Não sou especialista; não parece material nobre mas achei que seria muito ruim, como já vi muitos anúncios de produtos, que eram até bons, mas pela imagem pareciam ser feitos de bons materiais, entretanto, não eram de fato. Belíssima caneta! Só fiquei triste porque o cartucho veio vazio...

Klientas

2023-11-22

Ручка отличного качества правда без чернила.

Klientas

2024-01-08

good