Geliniai rašikliai su trintuku Ištrinami rašalo rašikliai "Fine Point" klaidų padarymas išnyksta neslystantis "Comfort Grip" saugus rašalo gelinis rašiklis kryžiažodžiui

€11.21 €5.61

Pens, Pencils & Writing Supplies

sku: g399277

  • Type: Gel Pen
  • Origin: Mainland China

Pristatome mūsų ištrinamus gelinius rašiklius - puikiai tinka tiek aistringiems rašytojams, tiek menininkams! Saugus rašalas nepalieka jokių žymių ar ašarų ant popieriaus, o rašiklio korpusas pasižymi neslidžia tekstūra, kad būtų patogu rašyti. Su daugybe naudojimo būdų ir puikiai tinka kaip dovana naujiems metams!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Erasable Gel Pens

Serija: ištrinama

Korpuso medžiaga: abs

Ar tai ištrinama: Taip

Papildymo spalva:

Spalvų maišymas - 3 rašikliai + 80 papildymų + 2 trintukai

arba

Mėlyna-3 rašikliai + 80 papildymų + 2 trintukai

arba

Juoda-3 rašikliai + 80 papildymų + 2 trintukai

arba

Raudona-3 rašikliai + 80 papildymų + 2 trintukai

Rašiklio antgalis: 0.5mm

Rašiklio antgalio medžiaga: nerūdijantis plienas

Produktų sąrašas:

1 komplektas * trinami geliniai

rašikliai Pastabos:

Prašome leisti 0.5cm / 0.20in paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos, tikiuosi, kad suprasite.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Naujoviška rašalo formulė: mėgaukitės sklandžiu rašymu ir lengvu ištrynimu naudodami mūsų novatorišką karštą rašalą, kuris išnyksta dėl trinties. Atsisveikinkite su dėmėmis, žymėmis ir suplėšytu popieriumi, nes rašiklio trintukas padeda akimirksniu ištaisyti klaidas.

2.Ištrinamas stebuklas: rašykite ir ištrinkite be pėdsakų. Šie geliniai rašikliai turi saugų, be rūgščių rašalą, kuris nepraleidžia popieriaus ir kurį galima lengvai ištrinti naudojant įmontuotą trintuką. Ar jums reikia ištaisyti klaidą, ar persigalvoti

3. Neslystantis patogumas: Ištrinami geliniai rašikliai yra neslidaus dizaino, kuris užtikrina tvirtą sukibimą ir apsaugo nuo slydimo dėl prakaito. Rašiklio korpusas turi prabangią tekstūrą, kuri suteikia sklandų ir patogų sukibimą rašant.

4.Daugkartinis naudojimas: Šie ištrinami geliniai rašikliai gali būti naudojami įvairiems rašymo tikslams, įskaitant užrašų darymą, sudėtingų Sudoku ir kryžiažodžių sprendimą bei namų darbus; leidžia lengvai

rašyti, ištrinti ir perrašyti 5.Universalūs ištrinami geliniai rašikliai: sužavėkite savo artimuosius šiais šventėms paruoštais rašikliais, puikiai tinkančiais kaip Helovinas, metų, gimtadienio ar Kalėdų dovana. Mėgaukitės sklandžiu rašymu ir švariu ištrynimu nepalikdami jokių pėdsakų ar nepažeisdami popieriaus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas