Kačių kraiko kilimėlis EVA dvisluoksnis kačių kilimėlis Kraiko gaudyklės kilimėliai su vandeniui atspariu apatiniu sluoksniu Neslidus naminių gyvūnėlių kraikas Kačių lovos kilimėlis

€47.32 €18.93

Pet Products

sku: g4954

  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Beds
  • Is Smart Device: no
  • Material: FIBER
  • Type: cats
  • CN: Guangdong

Aprašymas:

Mūsų aukštos kokybės komfortiškas kačių kraiko kilimėlis pagamintas iš EVA putų gumos, lengvas, patvarus, ekologiškas ir švelnus jautrioms letenoms. Dėl korio dvigubo sluoksnio dizaino šis kačių kraiko gaudyklė padeda jums sulaikyti išsklaidytą kačių kraiką, nebereikia kraiko prilipti prie kojų ir kasdien valyti grindis! Tai padeda sugauti kiekvieną kačių kraiką. Apatinis šio kačių kraiko kilimėlio sluoksnis yra atsparus vandeniui ir šlapimui, nereikia jaudintis dėl kietmedžio grindų ir kilimų nuo pesticidų ir nemalonių šlapimo dėmių.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Cat Litter Mat

Spalva: juoda

Medžiaga: EVA + oda

Dydis: 55 * 70 cm / 21.65 * 27.55 colių

Sulankstytas dydis: 35 * 55 * 1.5cm / 13.77 * 21.65 * 0.59 colio

Svoris: 0.44KG

Produktų sąrašas:

1 * Kačių kraiko kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Anti-Slip &Urine-Proof: Apatinis sluoksnis yra atsparus vandeniui, taip pat atsparus slydimui, kuris neleis jokiam skysčiui praeiti ir yra lengvai perkeliamas. Apsaugokite savo kietmedžio grindis ir kilimus nuo nemalonių šlapimo dėmių.

2. Lengvas valymas: lengvas ir gilus apatinio sluoksnio valymas vakuume. Naudodami plaunamą medžiagą, galite ją valyti vandeniu. Apatinis sluoksnis yra neslystantis, jis liks vienoje vietoje, kai jį įdėsite.

3.Patogus dizainas: Šis kačių kraiko kilimėlis padeda surinkti kraiką. Jūs tiesiog pasiimate kilimėlį ir visos šiukšlės iškrenta, o tada išmetate jį atgal į kraiko dėžę, kad jis būtų perdirbtas.

4. Patvarus ir saugus: atsižvelgiant į tai, kad katės mėgsta kasytis, mūsų kilimėlis pagamintas iš kietos ir saugios EVA putų gumos medžiagos, tvirtas ir patvarus. Didžiuojamės, kad suteikiame jums tvirtą ir ilgaamžį kačių kraiko kilimėlį.

5.Dvisluoksnė struktūra: Dvisluoksnis korio šiukšlių surinkimo kilimėlis sukurtas taip, kad padėtų surinkti šiukšles. Jums tereikia pasiimti kraiko dėžutės kilimėlį ir visos šiukšlės kris. Tada išmeskite jį atgal į šiukšliadėžę, kad galėtumėte pakartotinai naudoti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas