Žiurkėno kramtomosios slėptuvės Medinės žiurkėnų slėptuvės namelis su "Mortise" ir "Tenon" stalviršio ornamentais svetainės balkono žaidimui

€12.26 €7.97

Pet Products

sku: g43787

  • Origin: Mainland China
  • Material: Wood

Mūsų patvarūs žiurkėnų laipiojimo žaislai suteikia saugumo jausmą su Mortise ir tenon struktūra, kol jie žaidžia savo studijų kambaryje.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Žiurkėnų namas

Produkto spalva: Medienos spalva

Gaminio dydis: Pusryčių krepšelis: (apytiksliai)21.5 * 8.8 * 15cm/8.46 * 3.46 * 5.91 colių, Kavos krepšelis: (apytiksliai) 20 * 8.9 * 14.7cm/7.87 * 3.5 * 5.79 colių

Prekės svoris: Pusryčių krepšelis: 0.32kg, Kavos krepšelis: 0.26kg

Produkto medžiaga: Mediena

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Medžio žiurkėno slėptuvė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvari apsauga: Pagaminta iš medinės medžiagos, ši žiurkėno slėptuvė yra patvari ir atspari įbrėžimams. Tai suteikia jaukią ir saugią prieglobstį jūsų pūkuotam draugui.

2. Salono stilius: Medinis žiurkėnų namas suteikia jaukią kajutę jūsų augintiniui.Pastatyta iš natūralios medienos, ši slėptuvė yra saugi ir patvari.Jo unikalus dizainas, panašus į kabiną su durimis, langu, suteikia jūsų žiurkėnui saugumo ir komforto jausmą.

3. Saugu ir smagu: Profesionaliai sukurta su puikiu meistriškumu, ši be dažų, ekologiška žiurkėnų slėptuvė puikiai tinka laipiojimui, ją taip pat gali kramtyti jūsų pūkuotas draugas.

4. Lengvas surinkimas: Su mūsų medžio žiurkėnų slėptuvės įtvarais ir tenono struktūra jūsų pūkuotas draugas gali mėgautis kramtoma ir saugia pastoge, nereikalaujant nagų ar klijų. Surinkite jį rankiniu būdu lengvai, kad galėtumėte jaukiai ir be vargo atsitraukti.

5.Žavingas rojus: pagerinkite savo balkono estetiką naudodami šią medinio žiurkėno slėptuvę. Jo mielas namelis suteikia žavesio ir žaismingo prisilietimo prie jūsų lauko erdvės. Puiki prieglauda jūsų žiurkėnui ir puiki apdaila.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas