Interaktyvus gamtos mokslų dėlionės veiklos rinkinys "Pasidaryk pats" mokslo rinkiniai vaikams Edukacinės lavinimo žaislų smulkiosios motorikos žaislai Mokslo projektai

€26.08 €13.04

Toys & Hobbies

sku: g149351

  • Recommend Age: 3-6y, 6-12y, 14+y
  • Support: Dropshipping/Wholesale
  • size: about 22.5x16.5x6cm
  • Model Number: DIY science kits for kids
  • Origin: Mainland China

Ženkleliai:

1. Praktinių gebėjimų tobulinimas: išardydami ir surinkdami įvairius mūsų "pasidaryk pats" mokslo rinkinių komponentus, vaikai gali ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir pagerinti rankų ir akių koordinacijos įgūdžius. Dėl to mūsų rinkiniai yra puikus būdas vaikams išmokti gamtos mokslų pagrindų ir lavinti savo praktinius gebėjimus.

2. Susidomėjimo ir dėmesio stimuliavimas: mūsų "pasidaryk pats" mokslo rinkiniai vaikams yra skirti skatinti jūsų vaiko smalsumą. Interaktyvus šių žaislų pobūdis padės jūsų vaikui susikaupti ir suteiks tvirtą pagrindą ateityje mokytis sudėtingų mokslinių koncepcijų, tuo pačiu pagerinant jų dėmesio intervalą.

3. Tyrinėjimo dvasios ugdymas: su šiuo "pasidaryk pats" mokslo rinkiniu jūsų vaikai gali smagiai ir patraukliai tyrinėti mokslo pasaulį.Jie išmoks atlikti savo eksperimentus, sustiprins pasitikėjimą savimi ir gebėjimą daryti atradimus bei puoselės tyrinėjimo dvasią, kuri tęsis visą gyvenimą.

4. Patobulinti analitiniai įgūdžiai: Naudodamiesi šiais "pasidaryk pats" mokslo rinkiniais, vaikai gali tyrinėti įvairias mokslines sąvokas ir reiškinius, stiprindami savo gebėjimą analizuoti problemas ir rasti kūrybiškus sprendimus, taip pat kritinio mąstymo įgūdžius.

5. Patobulintas patvarumas: pagaminti iš saugių ir patikimų medžiagų, mūsų "pasidaryk pats" mokslo rinkiniai vaikams užtikrina žaislų patvarumą ir saugumą, tuo pačiu teikdami labai tikslų mokomąjį turinį, kuris skatina vaikus domėtis mokslu ir jam patinka.

Dėl savo interaktyvaus pobūdžio ir dėmesio problemų sprendimui šis rinkinys puikiai tinka vaikams, kurie myli mokslą ir nori daugiau sužinoti apie juos supantį pasaulį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Pasidaryk pats mokslo rinkiniai vaikams

Produkto dydis: apie 22,5x16,5x6cm/8,86x6,5x2,36 colio

Pakuočių sąrašas:

1vnt "pasidaryk pats" mokslo rinkinių vaikams

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas