Neskausmingas veido plaukų šalinimo kremas moterims, vyrams švelnus ir išlyginantis saugumas Viršutinės lūpos plaukų šalinimo priemonė

€12.20 €7.92

Skin Care Tool

sku: g41219

  • Origin: Mainland China
  • Type: Foot Patch

Funkcijos:

1. Nuostabiai veikia veido ir pažastų plaukus, nes jie tikrai pakankamai minkština plaukus, kad pašalintų juos iš šaknų.

2. Lūpų plaukų šalinimo kremas pasižymi švelnia, tačiau veiksminga formule, kuri yra pakankamai švelni jūsų subtiliai veido odai.

3. Šis lūpų plaukų šalinimo kremas ramina odą po plaukų šalinimo, kad sulėtintų plaukų ataugimą.

4. Pincetas yra ne tik diskomfortas, bet ir gali sukelti šiurkščią odą, odos iškilimus ar dar blogiau, negražius randus. Naudojant mūsų plaukų šalinimo kremą, plaukų šalinimas yra greitas ir lengvas.

5. Plaukų šalinimo kremas veidui yra tobulo dydžio kelionėms.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Hair Removal Cream

Plaukų šalinimo vieta: veidas

Tinka odos tipui: daugumai odos tipų

Grynasis kiekis: apie 100 g / 3,52 uncijos

Tekstūra: kremo tekstūra

Pakuočių sąrašas:

Plaukų šalinimo kremas*1vnt.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Švelnūs ingredientai: Plaukų šalinimo kremas pasižymi švelnia, bet veiksminga formule, kuri yra pakankamai švelni jūsų subtiliai veido odai. Vos keliais žingsniais galite atsikratyti bet kokio ražienos ar persikų pūkelio ant veido ir kūno, nedegindami ir nedegindami jautrios odos.

2.Atitolinkite plaukų augimą: Šis lūpų plaukų šalinimo kremas ramina odą po plaukų šalinimo, kad sulėtintų plaukų ataugimą. Daugiau laiko sklandžiai plaukuotai odai ir mažiau laiko nerimauti dėl to.

3.Plaukų šalinimo kremas veidui: Mūsų veido plaukų valiklis moterims skirtas pašalinti plaukus giliai arčiau šaknų ir ilgai tarnaus lygiai odai.

4.Lengva tepti: Tiekiamas lengvai išspaudžiamame vamzdelyje, kad būtų galima greičiau ir higieniškai tepti, paruoštas naudoti ir nereikalauja kaitinimo ar maišymo, nereikia epiliacijos ar audinio juostelių, po kelių minučių tiesiog nuvalykite kremą ir patepkite raminančiu balzamu.

5. Patogus ir lengvas: plaukų šalinimo kremas veidui yra puikus dydis kelionėms. Daugiau nesijaudinkite dėl persikų fuzz ar rūpindamiesi savo veidu, kai vykstate į ilgą kelionę.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas