Rankinis muilo dozatorius-nerūdijančio plieno indų vonios stalviršio losjonų dozatoriai, juodo skysčio plovimo šlifuoto metalo muilo butelis

€16.95 €12.88

Skin Care Tool

sku: g132938

  • Origin: Mainland China

Medžiaga: pagaminta iš išorinio komercinio 304 klasės nerūdijančio plieno (su specialia danga daro jį atsparų korozijai ir rūdims)

Naudojimas: skystam muilui, indų muilui, losjonui, aromaterapiniams eterinių aliejų mišiniams, šampūnui, kūno prausikliui, burnos skalavimo skysčiui, rankų dezinfekavimo priemonei, masažo aliejams ir kt. jūsų virtuvėje ar vonios kambaryje, prausykloje.

Lengva naudoti: Snapelis puikiai tinka išpilstyti ant kempinės arba tiesiai į kriauklę, plačiai atidaromas, kad būtų lengva užpildyti.

Praktiškumas - Matmenys 7.1 colio aukštis, 2.1 IN Skersmuo.Daugkartinio naudojimo ir pakartotinai užpildomas, ekologiškas žalias, taupantis pinigus.

Lengva valyti: Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nuvalyti muilo dozatorių skudurėliu ir šiltu muiluotu vandeniu, o šlifuoto nikelio apdaila spindės ir vėl atrodys visiškai nauja.

Forma: apvali

dydis: 5.3 x 18cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

spalva: juoda

Pakuote sudaro:

1 x Rankinis muilo dozatorius

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Išsiuntimo laikas: Visą produktą galime išsiųsti per 3 ~ 8 darbo dieną, paprastai mes laikomės klientų užsakymų pakavimo ir siuntimo laiko, prieš išsiųsdami turime atidžiai patikrinti prekių kokybę, todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkyti. Apie stebėjimo numerio atnaujinimą: Jei jūsų stebėjimo numeris nėra logistikos informacija, nes tūkstančiai siuntinių, išsiųstų į užsienio šalis, logistikos įmonės neatnaujino logistikos informacijos, susisiekite su mumis pirmą kartą, maloniai prašome tiesiogiai nepradėti ginčo. Mes esame pirmas kartas, kai jūs galite išspręsti!Arba galite stebėti savo siuntinį šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas