Kalėdos 70 Dažytos Kalėdos Specialios formos Galvanizuojamos eglutės Papuošalai Dekoracijos

€26.26 €20.21

Home & Garden

sku: g16223

  • Origin: Mainland China
  • Electronic: no

Kalėdos 70 Dažytos Kalėdos Specialios formos galvanizavimo eglutės Papuošalai Dekoracijos

[Klasikiniai ir išskirtiniai kalėdiniai papuošalai] Šie papuošalai pasižymi klasikiniu galvanizavimu + dažyta apdaila. Jie puikiai tiks papuošti jūsų namus ir tapti jūsų atostogų tradicijų dalimi.

[Dūžtantys kalėdiniai papuošalai] Šios dekoracijos yra pagamintos iš patvaraus ir ekologiško PS, kurie pasižymi puikiomis nedūžtančiomis savybėmis, palyginti su tradiciniais stiklo gaminiais. Dūžtantys ornamentai sujungia tikro stiklo grožį ir blizgesį su nepalaužiamu plastiko praktiškumu.

EKOLOGIŠKAS: Pagaminti iš patvaraus ir ekologiško plastiko, jie suteikia puikias dūžiams atsparias dekoracijas. Šie dūžtantys eglutės ornamentai yra nepalaužiamas plastiko praktiškumas. Puikiai tinka šeimoms su vaikais ir augintiniais.

PADARYKITE SAVO KALĖDAS ŠVIEŽIAS: Pridėkite romantikos ir žavesio atostogų sezonui. Puikiai tinka Kalėdoms, vestuvėms, sužadėtuvėms, jubiliejams, vakarėliams ir dar daugiau su spalvingu ekranu, kaip centrinis elementas, kabantis nuo medžių šakų, stalo puošmenų, aplink turėklus. Tai taip pat puikus pasirinkimas komercinėms atostogų dekoracijoms.

70 pakuočių kalėdiniai papuošalai

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: PS

Pakuote sudaro:

1 rinkinys x kalėdinių kamuoliukų rinkinys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas