2-in-1 Kačių fontano vandens dubuo Patikimas kačių vandens fontanas su filtravimo sistema Vandens dozatorius katėms ir šunims

€18.24 €12.77

Pet Products

sku: g37799

  • With Water Dispenser: Yes
  • Origin: Mainland China
  • Power Source: Battery
  • Type: cats
  • Time Setting: Yes
  • Material: Plastic
  • Min Output: 200g
  • Is Smart Device: YES
  • Max Output: 400g

Aprašymas:

1. Su naujai atnaujintais aktyvuotos anglies ir jonų mainų dervos filtrais jis gali išvalyti vandens kokybę, apsaugoti kačių sveikatą ir padidinti kačių vandens suvartojimą.

2. Jis yra patvarus, lengvai nuimamas ir švarus, užtikrinantis švarų ir gėlą vandens šaltinį.

3. Jame įrengtas mažo suvartojimo vandens siurblys, kuris yra itin tylus ir taupo energiją, netrikdydamas miego.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS, PP

Dydis: apie 34 * 10,5 * 15 cm / 13,39 * 4,13 * 5,91 colio

Svoris: 1.1kg

Pakuočių sąrašas:

2-in-1 kačių vandens dozatorius x1

USB kabelis x1

Rankinis x1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Specialus dizainas: Įsigiję katės fontano vandens dubenį, jums nereikės jaudintis dėl dubenėlio pirkimo, nes kiekvienas katės vandens dozatorius buvo griežtai patikrintas kokybės ir tiekiamas su lėto ėdalo dubenėliu. Jis suprojektuotas su 3 naujai atnaujintais filtrais.

2.Tinka katėms: Mūsų naminių gyvūnėlių tiektuvas su vandens fontanu yra aprūpintas naujai atnaujintais aktyvuotos anglies ir jonų mainų dervos filtrais ir 4 sluoksniais valymo filtrų, jis gali išvalyti vandens kokybę, apsaugoti kačių sveikatą ir padidinti kačių vandens suvartojimą.

3. Mažas triukšmas: Kačių vandens dozatorius 2-in-1 gali priversti jus ir jūsų augintinius ramiai miegoti, nes jo darbinis garsas yra mažesnis nei 30 dB. Jis yra itin tylus ir taupus energiją, netrikdo miego ir turi mažai sunaudojantį siurblį.

4. Patvari medžiaga: naminių gyvūnėlių vandens tiektuvo dozatorius leidžia jūsų augintiniui visą laiką gerti švarų ir sveiką vandenį, jis yra be BPA ir pagamintas iš ABS maistinės medžiagos. Jis yra patvarus, lengvai nuimamas ir valomas, užtikrinantis švarų ir gėlą vandenį.

5. Lengvai valykite: visas kačių geriamojo fontano dalis su šėrimo dubeniu lengva surinkti ir išardyti, kad būtų galima valyti ir pakeisti.Jis tiekiamas su 3 naujais atnaujintais filtrais ir yra ergonomiškas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas