3D atmintinės bloknotai 3D užrašų knygelė 3D lipnių lapelių kubeliai Kraštovaizdžio forma 3D stalo kalendorius Mini kraštovaizdžio modelis Biuro priedai Dovana

€18.13 €9.06

Notebooks & Writing Pads

sku: g32136

  • Origin: Mainland China

Atskleiskite 3D peizažų grožį per mūsų aukštos kokybės 3D meno kalendorių. Pasigrožėkite stresą mažinančiu jo kruopštaus ir sudėtingo trimačio modeliavimo poveikiu. Puikiai tinka biuro reikmenims arba kaip dovana draugams, artimiesiems ir mėgėjams.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: popierius + akrilas

Gaminio dydis: 8 * 8 * 3,8 cm / 3,1 * 3,1 * 1,4 colio

Produktų sąrašas:

1*3D atmintinės bloknotas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kūrybiškas 3D dizainas: atgaivinkite savo užrašus su mūsų 3D atmintinės bloknotu su nuostabiais trimačiais peizažais. Kai nuplėšiate kiekvieną užrašą, atsiranda nauja 3D dekoracija, todėl jūsų užrašų darymo patirtis yra išskirtinė ir įdomi.Atnaujinkite savo užrašų darymo rutiną šiandien.

2.Pragmatiškas specialumas: naudodami rašiklio įdėjimo angą, patogiai įrašykite ir priminkite svarbius dalykus. Sumažinkite stresą naudodami papuoštus logotipus, eskizus ir popieriaus lankstymą, pagamintus ant šio ilgalaikio atmintinės bloknoto.

3. Puiki medžiaga: Šis 3D atmintinės bloknotas naudoja popierinių kortelių technologiją, kad užtikrintų sklandžią rašymo patirtį be rašalo nutekėjimo. Aukštos kokybės popieriaus medžiaga yra patvari ir ekologiška.

4.Daugiafunkcinis meno kūrinys: Šis 3D atmintinės bloknotas yra ne tik praktiška verslo pasiūla, bet ir nuostabi darbalaukio dekoracija bei kūrybinė kolekcija. Jį galite naudoti norėdami rašyti pastabas, piešti eskizus ar kurti skulptūras su spalvingais ir ryškiais puslapiais. Tai praskaidrins jūsų darbo erdvę ir įkvėps jūsų vaizduotę.

5. Unikali dovana: nustebinkite savo artimuosius naudodami šį 3D atmintinės bloknotą – smagų ir interaktyvų būdą rašyti pastabas, piešti logotipus ar lankstyti popierių.Idealiai tinka ypatingoms progoms, tokioms kaip jubiliejus, Padėkos diena ar Kalėdos, šis kompaktiškas bloknotas yra kūrybinga ir apgalvota dovana draugams, artimiesiems ir meilužiams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas