RV kontrolinio sąrašo atmintinė Plastikinė lenta, nuimamas ir daugkartinio naudojimo kūrybinės atmintinės kontrolinis sąrašas kontroliniams elementams ir formoms

€6.86

Notebooks & Writing Pads

sku: g114978

  • Origin: Mainland China

Šiame RV kontroliniame sąraše pateikiami svarbūs priminimai, kuriuos turėtumėte patikrinti ruošdamiesi prijungti arba atjungti RV.It pateikiamas su elementų sąrašu, kaip parodyta, arba galite nurodyti skirtingus elementus ir jų seką (apriboti 10 elementų)

Jei norite išsiugdyti gerą įprotį, kiekvieną dieną baigę tam tikrą sąrašo elementą, pasukite mygtuką gale į varnelę.Tai jums primena kiekvieną dieną, o laikui bėgant išsiugdysite gerą įprotį.

Pagamintas iš plastikinės medžiagos, jis jaučiasi lygus ir neturi įtrūkimų, mygtukų jungtis yra stipri ir nelengva sulaužyti, o tarnavimo laikas yra ilgas.

Patvari šeimos užrašų knygelė turi išskirtinę išvaizdą.Jo unikalus dizainas leidžia lengvai perkelti slankiklį, tačiau jis išlieka vietoje renkantis ar panaikinant pasirinkimą It.It yra labai lankstus ir patogus bei labai tinka kasdieniam naudojimui.

Kontrolinio sąrašo popierius kontrolinio sąrašo lentoje yra nuimamas ir gali būti pakeistas pastabomis, kurias Need.It galite pakartotinai naudoti kiekvieną dieną, kad padėtumėte viską atlikti logiškai ir aiškiai.

Ši kūrybinė užrašų lenta gali būti naudojama kaip puiki dovana šeimai, draugams ir kolegoms per Padėkos dieną, Kalėdas, gimtadienį ir kitas šventes.

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: 20 x 12 x 5cm

Pakuote sudaro:

1 * RV kontrolinio sąrašo atmintinė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas