Remover orlaivio modelio įrankio variklio danties ištraukiklis vario danties ištraukiklis

€4.97

Toys & Hobbies

sku: g177501

  • Origin: Mainland China
  • Use: Vehicles & Remote Control Toys
  • Recommend Age: 14+y
  • Material: Metal
  • Brand Name: TZYDCP

Remover orlaivio modelio įrankio variklio danties ištraukiklis vario danties ištraukiklis

Į standartinį paketą įeina 0.9mm (cilindrinis), 1.75mm (puslankis), 1.75mm (cilindrinis), 1.9mm (cilindrinis), 2.8mm (puslankis)

Žalvario tipas: cilindrinis antpirščio apskritimas 1.6

Dantų traukiklio aliuminio lydinio modelis: standartiniame rinkinyje yra ežektoriaus kaištis: 2.0 mm (cilindrinis), 3.0 mm (cilindrinis), 4.0 mm (cilindrinis)

Pavarų traukiklio atnaujinimas: į standartinį paketą įeina 0.9mm (cilindras), 1.6mm (cilindras), 1.9mm (cilindras), 2.9mm (cilindras), 3.9mm (cilindras), 2.0-4.0 siaurėjantis

Sustiprinta versija: Standartiniame pakete yra 0.9mm (cilindrinis), 1.6mm (cilindrinis), 1.9mm (cilindrinis), 2.9mm (cilindrinis), 3.9mm (cilindrinis), 2.0-4.0 kūginis

Naudokite pavarų traukiklio metodą:

1) Pasirinkite adatą pagal variklio veleno skersmens dydį.Nenaudokite variklio su per maža adata ir per dideliu veleno skersmeniu danties ištraukimui, kitaip ežektoriaus kaištis bus sulaužytas. Klijuotą pavarą reikia pašildyti, kad klijai ištirptų prieš ištraukiant dantį!!

2). Pasirinkite jums reikalingą pavarų traukiklio antpirštį, įdėkite besisukantį pavarų traukiklio strypą ir priveržkite varžtą (pastaba: antpirščiui su platforma varžtas neturėtų būti per storas).

3). Įdėkite pavarų traukiklio sukimosi strypą į pavarų traukiklio laikiklį.

4). Įdėkite pavarų traukiklio kelioninę plokštę.

5). Įkiškite variklį į judančią pavarų traukiklio plokštę ir perkelkite ją į variklio veleną, kad sulygiuotų su reduktoriaus ištraukiklio išstūmimo kaiščiu.

6). Pasukite pavarų traukiklio svirtį pagal laikrodžio rodyklę pastoviu greičiu, kad ištrauktumėte variklio pavarą.

7) Galite ištraukti didžiausią krumpliaračio išorinio skersmens ežektoriaus kaištį ir ištraukę pakeisti mažą ežektoriaus kaištį.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas