Dent Hammer Pasidaryk pats įrankiai Dantų pašalinimo įrankis Plaktukas automobilio kėbulo remontui Slankiojančio plaktuko rinkinys automobilio įlenkimo taisymo įtaisui Traukiklis

€1.00 €0.60

Car Repair Tool

sku: g3033

  • Origin: Mainland China

Dantų šalinimo bakstelėjimo žemyn įrankis yra puikus sprendimas įlenkimams taisyti nepažeidžiant automobilio dažų. Pagamintas iš nailono medžiagos, šis universalus dizainas yra kelių specifikacijų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Dent Repair Puller

Medžiaga: nailonas

Spalva: rožinė raudona, žalia, juoda, mėlyna

Specifikacijos: 12PCS / 5PCS / 18PCS (pasirinktinai)

Pakuotės dydis: (apytiksliai)10 * 10 * 5cm / 3.94 * 3.94 * 1.97 colių

Platus pritaikymo spektras: stiprus praktiškumas, gali būti plačiai naudojamas automobilių, šaldytuvų, motociklų, skalbimo mašinų ir kt. Lakštinio metalo apdirbimui.

Pakuočių sąrašas:

1 komplektas* Automobilių įlenkimų remonto traukikliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Universalūs tikslai: be vargo pataisykite ir pašalinkite automobilio įlenkimus ir įlenkimus naudodami universalų šio automobilio įlenkimo remonto traukiklio dizainą, kuris yra idealus priedas prie bet kurio įrankių rinkinio dėl T formos strypo plaktuko arba slydimo plaktuko suderinamumo.

2. Patogus vartotojui: be vargo ištaisykite bet kokį automobilio įlenkimą naudodami mūsų automobilio įlenkimų remonto traukiklius.Kelios formos ir dydžiai suteikia universalumo įvairių tipų įlenkimams.

3. Gerai pagamintas: Dėl nailono medžiagos šis "Car Dent Repair Puller" pasižymi padidintu patvarumu, todėl yra ilgalaikis ir patikimas jūsų įrankių rinkinio priedas. Saugi ir daugkartinio naudojimo konstrukcija užtikrina geresnį našumą ir prailgina jūsų transporto priemonės tarnavimo laiką.

4. Puikus meistriškumas: Mūsų išskirtinio meistriškumo automobilių įlenkimų remonto traukikliai yra įvairių spalvų ir specifikacijų, suteikiantys patogumo ir padarantys procesą lankstesnį įvairių tipų įlenkimams.Mėgaukitės lengvu ir patogiu dantų pašalinimu.

5. Plačiai pritaikomas: Plačiai naudojamas automobilių, šaldytuvų ir įvairių prietaisų lakštinio metalo apdirbimui, šis automobilio įlenkimų remonto traukiklis užtikrina, kad įlenkimai būtų pašalinti be pažeidimų. Dėl savo universalumo jis yra labai praktiškas įrankis "pasidaryk pats" projektams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas