6Piece metalo poliravimo mišinio rinkinys 24Oz Buffing Compound Bars 4Oz kiekvienas Buffing Wheels Polishing Paste

€29.32 €20.82

Car Repair Tool

sku: g208878

  • Origin: Mainland China

6Piece metalo poliravimo mišinio rinkinys 24Oz Buffing Compound Bars 4Oz kiekvienas Buffing Wheels Polishing Paste

[Funkcinis metalo poliravimo mišinio rinkinys - Šie poliravimo / poliravimo mišinių rinkiniai labai tinka norint gauti veidrodinį paviršių ant įvairių paviršių. Tai gali padėti jums gauti įvairių aliuminio, nerūdijančio plieno, plastiko, medinių "pasidaryk pats" rankdarbių projektų, elektros prietaisų ir papuošalų pardavėjų lygių ir beplaukių paviršių, kurie yra aukšti ir blizgūs.

[Lengva naudoti] Šių poliruotų ratų junginių konstrukcija yra pasukti poliravimo ratus ant šlifavimo pagrindo / variklio / įrenginio, tada švelniai prispausti junginį ant ratų, o šiluma / trintis perduos junginį į poliravimo agentą ir uždės jį ant jo. Lenkiški ratai.

[Spalvų atpažinimas atitinka spalvų kodavimą, kurį lengva atpažinti nuo storo iki smulkaus santykio, rodantį, kad jų nusidėvėjimo lygis yra nuo storo iki smulkaus, kad būtų užtikrintas maksimalus blizgesys, o papuošalų ir metalo viršuje - siekiant sustiprinti jų vizualinę traukos jėgą.

[Tai, ką jūs gaunate, yra jūsų pirkimas su 6 poliravimo sudėtinėmis lazdelėmis, kiekvienas junginys (juodas, rudas, baltas, žalias, raudonas ir mėlynas) yra 4 uncijos, kurių bendras svoris yra 24 uncijos (apie 680 gramų). Ši pakuotė yra brangus pasirinkimas poliravimui, kuris gali patenkinti jūsų poliravimo skirtingas medžiagas ir įgyvendinti visus poreikius, kuriuos reikia atlikti.

[Platus taikymas] - metalo poliravimo mišinių rinkinys naudojamas destruktyvių metalinių daiktų išvaizdai atnaujinti. Naudokite juos poliravimui, vaškui, valymui ir žaliavoms, tokioms kaip aliuminis, nerūdijantis plienas, žalvaris, ketaus, automobilio kėbulo darbai, elektros prietaisai, papuošalų rouge ir kt.

Spalva: daugiaspalvė

Medžiaga: poliravimo vaškas

Pakuote sudaro:

6 x poliravimo junginys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas