Rankų darbo skaičiavimas iki Kalėdų medinio namo Advento kalendorius su stalčiais Kalėdinis advento kalendorius darbastalio ornamentui

€41.70 €20.84

Furniture

sku: g25764

  • Origin: Mainland China
  • Type: Veneer

Ženkleliai:

1.Klasikinė Kalėdų tema: Šis Advento kalendorius yra puikus būdas atnešti kalėdinį džiaugsmą į namus šį atostogų sezoną ir padaryti jūsų namų dekoraciją "nuostabią"!

2. Aukšta kokybė: Šis nesenstantis Advento kalendorius pagamintas iš tvirtos, aukštos kokybės medinės medžiagos ir nudažytas gražiu dizainu. Stabilus pagrindas padeda užtikrinti, kad jums nereikės jaudintis, kad jis nukris ar sulūš.

3.Puikus atostogų dizainas: Šis Kalėdų advento kalendorius puikiai dera su bet kokiomis kalėdinėmis dekoracijomis. Nesvarbu, koks jūsų dekoravimo stilius, šis Advento kalendorius tikrai skirtas jums!

4. Tobulas dydis: Jis yra apie 32 cm / 12.60 aukščio, 21 cm / 8.27 colio ilgio, 8 cm / 3.15 colio pločio, kuris puikiai tinka dėti ant įvairių stalų ir lentynų, todėl galite papuošti bet kurią vietą savo namuose.

5.Countdown Days: Galite naudoti sunumeruotą šio advento kalendoriaus stalčių, kad suskaičiuotumėte dienas prieš Kalėdas.Be to, į stalčių galite įdėti mažų saldainių, žaislų ir net specialios informacijos, kad kiekvieną dieną gautumėte kažką ypatingo.

Aprašymas:

Kalėdų advento kalendorius pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos, aukštos kokybės medinės medžiagos ir nudažytas gražiu dizainu. Jis tinka dekoracijoms jūsų namams, kad pasveikintumėte artėjančias Kalėdas,o tai suteiks geresnę festivalio atmosferą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Advent Calendar Decoration

Medžiaga: medinė

Dydis: apie 21 * 32 * 8 cm / 8,27 * 12,60 * 3,15 colio

Svoris: apie 800 g

Pakuočių sąrašas:

1* Kalėdinio advento kalendoriaus dekoravimas

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Advent Calendar Decoration

Medžiaga: medinė

Dydis: apie 21 * 32 * 8 cm / 8,27 * 12,60 * 3,15 colio

Svoris: apie 800 g

Pakuočių sąrašas:

1* Kalėdinio advento kalendoriaus dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas