Ping by Tobias Dostal (Gimmick+online instruct) - Monetų magijos triukai Mentalizmo scena iš arti Gatvės aksesuarai Iliuzijos triukas

€16.77 €14.09

Toys & Hobbies

sku: g174773

  • Model Number: 1181513
  • Brand Name: ZQION
  • Warning: don't eat
  • Performance Form: Close-up Magic
  • Material: other
  • Recommend Age: 14+y
  • Gender: Unisex
  • Is Instructions Included: Yes
  • Origin: Hongkong China
  • Type: other
  • Features: Beginner, Learn, Magicians, Professional, Stage, Easy To Do
  • Size: One Size

Aprašymas: WOOOOO! Tobias Dostal iš "Stay Cool" šlovės grįžta į "Ellusionist" su PING. "Ping" sukuria girdimą 3D garsą, kai moneta iš tikrųjų yra apversta ore. Preciziškai pagamintas naudingumo prietaisas, kuris kvailina pojūčius... ir palieka savo auditoriją grindų. - Išmeskite monetą žiūrovų rankoje - Padarykite, kad nematoma moneta atsirastų bet kur - Brūkštelėkite nieko į orą ir turėkite ją materializacijoje kišenėje Tai daugiau nei triukas, tai Pandoros skrynia, sprogstanti su jūsų monetų magijos galimybėmis. Bet tuo viskas nesibaigia... Pasiskolinkite žiedą, brūkštelėkite jį ore, nes jis dingsta į nieką. Nedvejodami atskleidžiate, kad jį nešiojate, arba jis yra kišenėje, arba vis dar ant stalo. Per daugiau nei 1 valandą paaiškinimo Tobias sužadina kūrybiškumą ir aistrą su šiuo prietaisu ir parodo, kaip jį pritaikyti BET KOKIOJE situacijoje. Sustiprinkite savo magiją jutimo perkrova. Nepatikėsite savo ausimis.Gaukite ping šiandien.

Įspėjimas:

1). Kai kurie rekvizitai gali neturėti instrukcijų

2). Kai kurie rekvizitai turi tik kinų ar japonų instrukcijas.

3). Jei neturite instrukcijų, galime atsiųsti jums mokomąjį vaizdo įrašą.

4). Kai kurie mokomieji vaizdo įrašai kinų kalba, galite perskaityti veiksmą

Nata:

"China Post Air Mail" yra lėtas ir gali prarasti siuntinį, todėl neįmanoma išvengti tarptautinės prekybos problemų. Geros derybos yra svarbios. Prašau nepradėti ginčo iš karto prieš susisiekiant su manimi . Aš nedelsdamas išspręsiu jūsų problemą. Jei neišspręsite, aš iš naujo atsiųsiu jums naują užsakymą arba grąžinsiu pinigus už kitą užsakymą (suteikite jums šiek tiek nuolaidos kitam užsakymui).

[Komunikatas]

Galite susisiekti su mūsų tiesiogine klientų aptarnavimo tarnyba per "TradeManager".Jei esame neprisijungę, palikite pranešimą "TradeManager" arba atsiųskite man el. Laišką.

Į pranešimą paprastai atsakoma per 24 valandas nuo darbo dienos.

*Mokėjimo*

Mes priimame ESCROW / kreditinę kortelę, VISA. Banko tarpusavio pavedimai ir "Western Union".

Mes išsiųsime prekes, kai tik galėsime. Visus klausimus siųskite el. paštu prieš siūlydami kainą.

*Grąžinimo politika*

Mes grąžinsime visą sumą tik tuo atveju, jei jūsų gauta prekė skirsis nuo aprašymo. Pinigai bus grąžinti, kai prekė bus grąžinta į parduotuvę. Jis turi būti grąžintas per 3 dienas nuo gavimo ir tokios pat būklės, kokios jis buvo išsiųstas. Prieš siųsdami bet kokias prekes atgal, turite susisiekti su mumis. Mes negrąžinsime siuntimo išlaidų.

*Laivybos*

1. Galite pažvelgti į mano katalogą ir laisvai pasirinkti savo klientus iš sąrašo.

2. Atlikdami užsakymą pateikite išsamią informaciją apie reikiamą produktą.

3. Užsakydami atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą (taip pat galite tiesiogiai parašyti savo kliento pristatymo adresą)

4.Visi užsakymai bus išsiųsti per 2–5 darbo dienas nuo patvirtinto mokėjimo gavimo.

5. Pirkdami palikite visą adresą. Mes patikrinsime jūsų adresą su jumis.

6. Paprastai jūsų užsakymai bus išsiųsti per EMS (2–8 darbo dienos pristatymui), nedidelius užsakymus išsiųs DHL, UPS. TNT arba FedEx.Bulk užsakymas bus išsiųstas jūrų transportu. Jei nenorite naudoti greitojo pristatymo, susisiekite su pardavėju.

7. Tai lengva, greita ir patogu jūsų verslui.

*Mokestis*

Mokesčių mokėjimas yra kiekvieno piliečio pareiga, pirkėjas turi būti atsakingas už visus mokesčius. Dėl mokesčių problemos pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakingas už krovinių išvežimą ir namo.

*Atsiliepimus*

1. Kad mums pasisektų, mes priklausome nuo klientų pasitenkinimo. Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbūs.

2 Jei esate patenkinti mūsų elementais, palikite mums teigiamą atsiliepimą. Vėliau paliksime jums teigiamą atsiliepimą.

3 Susisiekite su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininku, prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes susisieksime su jumis, kad kuo greičiau išspręstume visas problemas.

1 kaladė Originali dviračio korta Pokerio Kasdieniai zombiai Kaladė Magic Kortos Riboto leidimo Kolekcija Pokerio magijos triukas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas