Suaugusieji Plaukimo kepurės Vyrai Moterys Ilgi plaukai Neperšlampami baseino dangteliai Ausies apsauga Elastinga didelė Natacion silikoninė nardymo kepurė

€7.34 €0.45

Other Sports & Entertainment

sku: g21775

  • Material: Silicone
  • Origin: Mainland China
  • Applicable People: WOMEN
  • Model Number: Swimming Caps
  • Style: Pure Color Swimming Cap

Stilius: Ausų apsaugos plaukimo kepurė

Spalva: mėlyna, sidabrinė pilka, juoda, violetinė, rožinė, oranžinė 5 spalvos, iš kurių galima rinktis

[Medžiaga] Silikagelio

【 Svoris 】 Vieno produkto grynasis svoris yra 88 g, o grynasis pakuotės svoris - 125 g

Funkcijos:

Silikoninė medžiaga

Geras elastingumas, ypatinga kirpimo supaprastinta išvaizda, apsaugo plaukus

Daugkartinio naudojimo

Ausų apsauga ir vandeniui atsparus silikoninis plaukimo dangtelis, naudojant minkštą silikagelio medžiagą, galvos dizainas yra daugiau, daugiau. Tai neapsaugos jūsų plaukų ir neleis vandeniui patekti į ausis. Plaukimo dangtelis turi raižytą dizainą, estetinį jausmą. Ši plaukimo kepurė labai tinka žmonėms, turintiems dideles galvas ir daug plaukų.

Kopija:

[Ergonomiški ausų maišeliai] Tai, kas mus išskiria, yra specialiai sukurtas ergonomiškas ausų krepšys, kuris sudaro antspaudą aplink jūsų vaiko ausį. Labai sumažina stresą ir apsaugo ausis nuo chloro, smėlio ir bakterijų vandenyje!

[Stipri ir storesnė silikoninė medžiaga] Pagaminta iš 100% aukštos kokybės silikoninės medžiagos, kad būtų pagerintas elastingumas ir ilgaamžiškumas. Atsparus ašaroms, beskonis, aplinkos apsauga, visiškai netoksiškas. Todėl galima sukurti sveiką ir saugią plaukimo aplinką.

[Patogus ir neslystantis] Šaunus 3D ergonomiškas dizainas gali visiškai uždengti ausis ir plaukus. Dangtelis suprojektuotas su neslystančiu ir patvariu briaunotu ratlankiu, kuris jį laiko vietoje be sukimo. Jis pasižymi saugiu prigludimu ir nereikia jaudintis, kad jis nuslys žemyn.

[geras elastingumas, be deformacijos] geras plaukimo dangtelio elastingumas. Taigi jį galima išplėsti, kad tiktų jūsų galvai, tačiau po naudojimo jis nedeformuosis. Tinka bet kokio amžiaus žmonėms. Labai daug spalvų, kurias galite pasirinkti, visada yra spalva, kuri yra jūsų mėgstamiausia!

Jei ieškote nebrangios, bet našios, ilgaamžės maudymosi kepurės, niekada nesuklysite su mūsų silikonine maudymosi kepuraite. Atkreipkite dėmesį: 100% vandeniui atsparių plaukimo kepurių rinkoje nėra. Norėdami, kad plaukai būtų 100 procentų sausi, galite dėvėti dvi maudymosi kepuraites, kurios sugriežtins plaukus ir išlaikys didžiąją dalį vandens.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-12-13

Genial, elastico y anatomico fuera del agua, me falta ir a Piscina