10vnt/komplektas Nagų dailės žavesys 3D kelių formų "pasidaryk pats" blizgus prabangus dirbtinio krištolo kalnų krištolo nagų dekoravimo namų salonas Nagų aksesuarai

€0.44 €0.20

Beauty & Health

sku: g216494

  • Number of Pieces: COMBO
  • Material: Metal
  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Rhinestone & Decoration
  • Weight: 5g
  • Model Number: None
  • Quantity: 10 pieces

10Pcs/Set Nagų dailės žavesys 3D įvairių formų "pasidaryk pats" blizgus prabangus dirbtinio krištolo kalnų krištolas Nagų dekoravimo namų salono nagų aksesuarai

Universalūs nagų dailės žavesiai: Pasirinkite iš kelių stilių, kad sukurtumėte nuostabų nagų dizainą namuose, nereikalaujant apsilankyti salone. Šie žavesiai, puikiai tinkantys natūraliems ar dirbtiniams nagams, suteikia žavesio bet kokiai išvaizdai.

Aukštos kokybės ir ilgaamžiai: Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų su subtilia apdaila, šie nagų pakabukai gali pasigirti ilgalaikiu blizgesiu ir blizgesiu. Lengvi ir lengvai naudojami, jie puikiai tinka ilgalaikiam dėvėjimui ir daugkartiniam naudojimui.

Dosnus kiekis: Kiekvienoje pakuotėje yra 10vnt nagų dailės pakabukų, suteikiančių daug galimybių įvairiems nagų dekoravimo poreikiams ar kitiems papuošalų amatams. Maišykite ir derinkite, kad sukurtumėte unikalų dizainą, atitinkantį jūsų asmeninį stilių.

Lengvas pritaikymas: Tiesiog užklijuokite nagus, užtepkite laką, pasirinkite norimą žavesį ir priklijuokite jį ant nagų. Palaukite kelias sekundes, kol jis sustings, ir greitai turėsite gražiai papuoštus nagus!

Platus naudojimo spektras: Ne tik nagams! Šie universalūs žavesiai taip pat gali būti naudojami drabužiams, avalynei, amatams, papuošalams, telefonų dėklams, nešiojamiesiems kompiuteriams, kvietimams ir kt. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir suteikite kasdieniams daiktams blizgesio.

Aprašymas:

Pristatome mūsų universalius nagų dailės žavesius, kuriuos galima įsigyti įvairiais stiliais, kad galėtumėte be vargo sukurti nuostabius nagų dizainus namuose! Praleiskite nagų saloną ir išlaisvinkite savo kūrybiškumą naudodami šiuos lengvai pritaikomus pakabukus, kuriuos galima naudoti tiek ant natūralių, tiek ant dirbtinių nagų. Mūsų aukštos kokybės, lengvi pakabukai yra pagaminti iš patvarių medžiagų, užtikrinančių subtilią apdailą su ilgai išliekančiu blizgesiu ir blizgesiu.

Šioje pakuotėje yra 10 nagų dailės pakabukų, suteikiančių jums pakankamą kiekį, kad patenkintumėte visus nagų puošybos ar net kitų juvelyrikos amatų poreikius. Mūsų žavesius yra neįtikėtinai lengva pritaikyti - tiesiog užklijuokite nagus, užtepkite mėgstamą nagų laką, pasirinkite žavesį, priklijuokite jį ant nagų ir palaukite kelias sekundes. Pakartokite šiuos veiksmus, kad kiekvieną kartą pasiektumėte unikalią ir žavingą išvaizdą!

Bet kodėl sustoti prie nagų? Mūsų nagų dailės žavesys turi platų pritaikymo spektrą, pavyzdžiui, nagų dailę. Naudokite juos, kad suteiktumėte blizgesio drabužiams, avalynei, rankdarbiams, papuošalams, mobiliųjų telefonų dėklams, nešiojamiesiems kompiuteriams, kvietimams ir dar daugiau! Su šiais universaliais žavesiais galimybės yra neribotos.

Elemento pavadinimas: Nagų dailės žavesys

Medžiaga: dirbtinis kristalas

Savybės: 3D, kelių formų, blizgus, lengvas pritaikymas

Informacija apie dydį:

A, L: 0.4cm / 0.16", W: 0.4cm / 0.16" (apytiksliai)

B, L: 0.5cm / 0.2", W: 0.5cm / 0.2" (apytiksliai)

C, L: 0.6cm/0.24", W: 0.6cm/0.24" (apytiksliai)

D, L: 0.6cm / 0.24", W: 0.8cm / 0.31" (apytiksliai)

E, L: 0,8 cm / 0,31 ", W: 0,8 cm / 0,31 " (apytiksliai)

F, L: 0.8cm / 0.31", W: 0.9cm / 0.35" (apytiksliai)

G, L: 0.6cm / 0.24", W: 0.8cm / 0.31" (apytiksliai)

H, L: 0.7cm/0.28", W: 1cm/0.39" (apytiksliai)

I, L: 0.8cm / 0.31", W: 0.8cm / 0.31" (apytiksliai)

J, L: 0.8cm/0.31", W: 1cm/0.39" (apytiksliai)

K, L: 1,2 cm / 0,47 ", W: 1,3 cm / 0,51 " (apytiksliai)

L, L: 0,9 cm / 0,35 ", W: 1,4 cm / 0,55 " (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

10 x Nagų dailės žavesys

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas