JAYSUING Anti Hair Slack Imbierinis šampūnas Tirštas drėkinamasis šampūnas Bar Plaukų galvos odos masažas Kondicionuojantis šampūnas Bar

€1.38 €0.82

Beauty & Health

sku: g223328

  • Origin: Mainland China
  • Gender: Unisex
  • Brand Name: jaysuing

Apibūdinkite

Specifikacija 60g

savybė

Skatina plaukų regeneraciją nuplikusiose vietose, stiprina kiekvieną plaukų folikulą ir šaknį, labai sumažina plaukų slinkimą ir mažėjančią plaukų liniją.

Pagerinkite plaukų kokybę --- Imbierą regeneruojantis šampūnas drėkina ir atstato pažeistus plaukus / skatina plaukų augimą ir apsaugo nuo kritimo / pleiskanų, gerina niežtinčią galvos odą.

Saugūs ingredientai - Imbiero regeneracijos šampūno muilas naudoja grynus natūralius augalinius ingredientus, neturi griežtų cheminių ingredientų ir yra saugus naudoti.

Lengva naudoti - ant drėgnų plaukų. Imbierą regeneruojančio šampūno juostą tepkite tiesiai ant drėgnų plaukų (vos keli perbraukimai, kad susikauptumėte!) ir švelniai masažuokite galvos odą 2–3 minutes. Nuplaukite putas šiltu vandeniu.

TINKA VISIEMS - Mūsų yra švelni ir efektyvi formulė, tinkanti vyrams, moterims, paaugliams, vaikams, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims. Imbiero šampūno juosta plaukų slinkimui.

Komentaras:

1. Rankinio matavimo tolerancija yra 2-5g. Prašome neprieštarauti savo pakeitimams.

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.labai ačiū!

3. SKU spalva yra produkto pakuotės

spalva Komplekte yra:

1 * Imbiero šampūno muilas

Dėkojame už dėmesį, jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis. Geros dienos!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas