Baseinas Nerūdijančio plieno kopėčių keitimo laipteliai Patvarus pakeisti valtis Plaukimo grindų priedas Baseinas Neslidi jachta Ma I1R3

€19.31 €11.58

Other Sports & Entertainment

sku: g1934

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: swimming pool step

specifikacija:

Pavadinimas: swimming pool step

Medžiaga: 304 nerūdijantis plienas

Dydis: 50 x 7,5 x 3 cm / 19,69 x 2,95 x 0,98 colio

Aprašymas

KOKYBIŠKA MEDŽIAGA: Baseino kopėčių pakopos yra pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno konstrukcijos, kurią nėra lengva pažeisti, tvirtą ir patvarią bei turi ilgą tarnavimo laiką.

NESLYSTANTYS GUMINIAI KILIMĖLIAI: Šis baseino laiptelis, aprūpintas neslystančiais guminiais kilimėliais, pasižymi geromis neslystančiomis savybėmis, suteikiančiomis jums saugią ir patikimą laipiojimo patirtį.

PLAČIAI PRITAIKYTAS: Tinka daugumai antžeminių ir antžeminių kopėčių, tokių kaip baseino kopėčios, SAP, SPA kopėčios ir pan. Baseino kopėčios yra labai praktiškos kopėčios.

LENGVAS MONTAVIMAS: Baseino kopėčių montavimas ant baseino laiptelių užtrunka tik kelias minutes, jokių varginančių žingsnių, sutaupykite laiko ir darbo.

IDEALUS PASIRINKIMAS: Ne tik sumažina priežiūros ir remonto išlaidas, bet ir prailgina kopėčių tarnavimo laiką. Baseino laipteliai yra visiškai idealūs, kad galėtumėte pakeisti savo baseino kopėčias.

Produktų sąrašas:

1* baseino eskalatoriaus laipteliai

1 * Priedų rinkinys

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas