80 VNT 30 ml (1Oz) skaidrus plastikinis rūko purškimo buteliukas, skaidrus kelioninis butelis, nešiojamas pakartotinai užpildomas purškiamo purkštuvo butelis

€34.81 €23.33

Skin Care Tool

sku: g1834

  • Origin: Mainland China

80 PCS 30 ml (1Oz) skaidrus plastikinis rūko purškimo buteliukas, skaidrus kelioninis butelis, nešiojamas pakartotinai užpildomas purškiamo purkštuvo butelis

Suteikia smulkų rūko purškiklį, kuris puikiai tinka daugkartiniam naudojimui. Talpina 30 ml arba maždaug 1 unciją

DAUGKARTINIS NAUDOJIMAS: Puikus laikymas ir patogumas naudoti visiems jūsų asmeniniams ir namų poreikiams, įskaitant eterinius aliejus, grožio produktus, plaukų laką, odos priežiūrą, kvepalus, gėlių vandenį, vabzdžius atbaidančias priemones, oro gaiviklius, valymo purškiklius ir aromaterapiją.

PUIKIAI TINKA AMATININKAMS IR MENININKAMS: Šie patogūs maži purškiami buteliukai yra puikus pasirinkimas mėgėjams ir menininkams kurti pritaikytus audinių dažus, mišrius dažus, rašalą ir daug daugiau.

PATOGU: Šie skaidrūs tušti purškimo buteliai yra matomi, kad būtų lengvai matomi visi jūsų produktai, o užsukami viršutiniai dangteliai lengvai nusisuka, kad galėtumėte be galo papildyti visus savo produktus.Pažymėkite juos naudodami savo nuolatinius žymeklius arba lipdukų etiketes, kad būtų patogiau ir organizuotumėte.

PUIKIAI TINKA KELIONĖMS: Nesvarbu, ar atostogaujate, ar einate į sporto salę, šie nešiojami purškimo buteliukai yra puikus būdas pasiimti su savimi mėgstamus purškiamo rūko grožio produktus. Nešiokitės su savimi rankinėje, sporto krepšyje, bagaže, krepšyje ir dar daugiau.

netoksiškas, bekvapis, atsparus korozijai, lengvai valomas.

Galite jį naudoti užtikrintai.

Smulkus siūlas ant butelio burnos gali veiksmingai užkirsti kelią skysčio nutekėjimui.

Tačiau vis tiek rekomenduojame prieš naudodami užpildyti šiek tiek vandens, kad patikrintumėte, ar nėra nuotėkio, kad nesukeltumėte problemų kelionėse.

Šie maži purškiami buteliukai sklandžiai telpa kišenėje, rankinėje, rankinėje, kuprinėje ar bagaže.

Mini purškimo buteliukai yra ypač vertingi skrendant ir lauke .

kad keliauti būtų patogiau.

spalva:Balta, skaidri

Medžiaga: PET plastikas

Dydis: Skersmuo: 2.9cm, aukštis: 10.1cm

Pakuote sudaro:

80 x PURŠKIMO BUTELIUKAI

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas