Wash-Free Collagen StangriningMasks 20PCS Wash-Free Drėkinamasis miegasKaukė Kolageno baltymas Stangrinantis veido odos priežiūra Gilus drėkinimas

€8.00 €5.60

Skin Care Tool

sku: g21377

  • Number of Pieces: COMBO
  • Brand Name: NoEnName_Null
  • Origin: Mainland China

Aprašymas:

Šioje kolageno miego kaukėje yra trys pagrindiniai ingredientai: antioksidacinis keramidas 3, stangrinantis veido karnozinas ir drėkinantis ksilitolis, kuris gali kovoti su priešlaikiniu odos senėjimu, atkurti drėgmę, kurią oda prarado miego metu, ir leisti jums Jūsų oda yra hidratuota visą naktį, tuo pačiu gerai išsimiegojus ir pabudus hidratuotai, pailsėjusiai ir atjaunėjusiai! Geriausiai tinka sausos, jautrios, riebios odos tipams. Sodri, lengva, be aliejaus tekstūra greitai įsigeria.

Pakuotėje yra 20 pakuočių kolageno veido kaukės, viena pakuotė vienai nakčiai, lengva nešiotis kelionėje, visada rūpinkitės savo oda.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Wash-free Collagen Hydrating SleepingMask

Odos tipas: Bendra

Specialios paskirties kosmetika: Ne

Tinkamumo laikas: treji metai

Grynasis kiekis: 80 ml (4 ml*20 pakuočių) (g/ml)

Sudedamosios dalys: kolagenas, vanduo, butileno glikolis, alantoinas, glicerinas, hialurono rūgštis, Centella Asiatica, keramidas, jūros dumblių ekstraktas, propilenglikolis, karnozinas

Kosmetinis efektyvumas: drėkina, traukia poras, drėkina, drėkina, drėkina, stangrina, minkština odą

Produktų sąrašas:

20 * "Wash-Free Collagen Hydrating SleepingMask"

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Praturtinantys ingredientai: Sudėtyje yra antioksidanto keramido 3, stangrinančio veido karnozino, drėkinančio ir šviesinančio ksilitolio, ši kolageno stangrinamoji veido kaukė padeda akimirksniu pamaitinti ir suteikti drėgmės giliai į odą.

2.Leave-In Sleeping FacialMask: Nenuplaunama miego veido kaukė papildo dienos metu prarastą drėgmę, o įpylimo funkcija palaiko odos drėkinimą per naktį ir gerai išsimiega.

3.Visiems odos tipams: Ši beprausiama kolageno stangrinanti veido kaukė geriausiai tinka sausos, jautrios, riebios odos tipams. Sodri, lengva, be aliejaus tekstūra greitai įsigeria.

4.Collagen Stangrinanti veido kaukė: Kolageno pakėlimo stangrinamoji veido kaukė yra apipilta gausiais, senėjimą stabdančiais serumais, kurie suteikia sodrų drėkinimą ir visišką maitinimą visą dieną, atstato pažeistą odą, skatina kolageno gamybą.

5. Nešiojama individualiai supakuota: Pakuotėje yra 1 dėžutė kolageno stangrinančios veido kaukės, su 20 maišelių atskirai supakuotų neplaunamų miego veido kaukių dėžutėje, po vieną maišelį kiekvienam naudojimui, kuris yra higieniškesnis ir nepraranda mitybos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas