Vaikams lavinamasis kišeninis mikroskopas Žaislinis lavinamasis rankinis mikroskopas Žaislai su LED lempute moksleiviui Teen Girl Boy

€14.67 €10.85

Toys & Hobbies

sku: g184492

  • Recommend Age: 3-6y
  • Origin: Mainland China

B99 Rankinis mokslinis biologinis mikroskopas Žaislai Nešiojami "Fun Kid Science Experiment" kišeninis mikroskopas vaikams Pagrindinis B99

Prekės specifikacija:

Funkcijos:

Edukaciniai ir pramoginiai: mūsų rankiniai biologinio mikroskopo žaislai puikiai tinka vaikams, studentams ir paaugliams, kuriems patinka gamtos mokslų eksperimentai ir mokymasis. Jie suteikia patrauklų ir smagų būdą tyrinėti mikroskopinį pasaulį ir sužinoti apie biologiją.

Nešiojamas ir patogus: Mūsų kišeninis mikroskopas yra mažas ir lengvas, todėl jį lengva pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Tai puikiai tinka lauko tyrinėjimams, išvykoms ir mokslo mugėms.

LED lemputė aiškiam žiūrėjimui: Mūsų rankiniai mikroskopo žaislai turi LED lemputę, kuri užtikrina ryškų ir aiškų apšvietimą, todėl lengva pamatyti savo pavyzdžių detales. Šviesa yra reguliuojama, todėl galite valdyti ryškumą.

Aukštos kokybės medžiagos: Mūsų biologinio mikroskopo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra patvarios ir ilgaamžės. Jie sukurti taip, kad atlaikytų reguliaraus naudojimo nusidėvėjimą, todėl yra puiki investicija į jūsų vaiko ugdymą.

Tobula dovana: Mūsų rankiniai mikroskopai yra puiki dovana gimtadieniams, šventėms ir kitoms ypatingoms progoms. Jie puikiai tinka vaikams, studentams ir paaugliams, kurie domisi mokslu ir biologija, ir suteikia įdomų ir edukacinį būdą tyrinėti juos supantį pasaulį.

Specifikacijos:

Produkto dydis: 5.3 * 10.5cm

Medžiaga: plastikas

Maitinimas: 2 * AAA baterijos (nepridedamos)

Pastabos:

1. Dėl šviesos ir fotografavimo kampo poveikio tikroji daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite 1-3cm matavimo nuokrypį. Ačiū už supratingumą!

Komplektą sudaro:

1 * Kišeninis mikroskopo žaislas

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nemokamą greitąjį pristatymą, kurio pristatymas užtruks tik 3–8 dienas.Jei norite pristatyti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, jei turite klausimų apie užsakymus, prašome ir pirmiausia susisiekite su mumis, mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą. Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas