4x Cat6 Ethernet Wall Plate Outlet 1 Port RJ45 Network Female To Female Keystone Wall Coupler Jack Plate White &

€9.19 €6.99

Computer Peripherals

sku: g174215

  • Origin: Mainland China
  • Type: PCI-E Riser

NAUDOJIMAS: Rj45 eterneto pagrindinio akmens sieninį kištuką lengva prijungti vieną eterneto liniją į priekį, o kitą - į galą, nereikia perforavimo įrankio. Norėdami sujungti, galite naudoti kelis skydelius, kad pratęstumėte LAN kabelį ilgesniam ilgiui, kad gautumėte LAN prieigą. Paprastai jis naudojamas namuose, biure, viešbutyje, laboratorijose ir parduotuvėse ir kt. Venkite nepatogumų pakeisdami ilgesnį tinklo kabelį.

Lengva įdiegti: Interneto sieninį lizdą geriausia naudoti su "pagrindinio akmens" sienine lenta, pleistrų plokštėmis arba paviršiaus montavimo dėžutėmis, kad būtų lengviau montuoti. Ethernet lizdo sieninė plokštė yra su varžtais, jums reikia tik standartinio atsuktuvo, kad jį būtų galima lengvai sumontuoti. "Keystone" dizainas leidžia lengvai prisegti tvirtinimo spaustukus, užtikrina saugų ir nerūdijantį ryšį ir gali būti pašalintas atliekant būsimus atnaujinimus

Tekstūros medžiaga: Tinklo lizdo sieninė plokštė pagaminta iš ABS antipireninės medžiagos, todėl RJ45 eterneto moteriška ir moteriška lizdo sieninė plokštė yra atspari aukštai temperatūrai. Galite jį naudoti ilgą laiką ir jis neišnyks. Ir paviršius yra lygus ir subtilus, labai gražus. Ir su tvirtais metaliniais varžtais jie nenukris montavimo metu.

Suderinamumas, standartinis dydis: FacePlates yra suderinamas su Cat7 Cat6 Cat5 Cat5e tinklo eterneto kabeliu. "Ethernet Cable Wall" plokštės dydis tinka standartinei vienos gaujos sieninės plokštės angai ir standartinėms išleidimo dėžėms, o RJ45 pagrindinio akmens lizdą lengva nuimti ir pakeisti. Taigi labai patogu atnaujinti ateityje.

Šis 8P8C CAT6 sieninio prievado lizdas yra puikus pasirinkimas norint prijungti televizoriaus dėžutes, maršrutizatorių ar kitus įrenginius, kuriuose įgalintas eterneto kanalas, prie kitų įrenginių.1 prievado standartinio dydžio sieninė plokštė suteikia išsamų sprendimą tinklams, garsui, vaizdo įrašams ir kt. "Pasidaryk pats" namų biuro, viešbučio, laboratorijų ir parduotuvių ir kt. Projektui.

1 prievado Cat6 Ethernet sieninė plokštė nėra įrankio jungtis. Paprastas spaustukas armatūroje užtikrina, kad jungtis būtų saugi ir be korozijos. Tiesiog prijunkite vieną laidą į priekį, o kitą - į galą, kad pratęstumėte laidą.

RJ45 Cat6 moteriškos ir moteriškos lizdo inline sankabos priekinės plokštės gali būti puikus sprendimas, leidžiantis sujungti tinklo įrenginius.

"Cat6" išleidimo sieninės plokštės dizainas yra baltas, o tai puikiai dera su esama apdailos spalva ir dekoravimo stiliumi. Jis nesukels staigaus, kai bus naudojamas namuose, biure, viešbutyje ar parduotuvėse.Jis bus labai harmoningas ir išlaikys nuoseklią spalvų schemą.

Paprastas montavimas, jums reikia tik standartinio atsuktuvo, kad jį būtų galima lengvai įdiegti, prijungti ir leisti

Standartinio dydžio eterneto kabelio priekinė plokštė, RJ45 Cat6 pagrindinio akmens lizdas

Bendras pagrindinio akmens prievadas

"Female to Female Wall Plate" yra "Keystone" sieninių plokščių ir tuščių pleistrų plokščių

standartas Tinka standartinei vienos gaujos sieninės plokštės angai ir standartinėms išleidimo dėžėms.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Saugumo konfigūracijai naudokite 1 prievado skydelį su žemo slėgio tvirtinimo laikikliu. Abi pusės yra RJ45, tiesiog prijunkite laidą į abi puses.

Dydis: 4.53 x 2.76 colių

Spalva: balta + mėlyna

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

4 x Vienos grupės 1 prievado

sieninės plokštės 4 x RJ45 cat6 inline sankabos patelė ir patelė

8 x Mašinos varžtai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl lengvo fotografavimo ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas