Pelė, skirta "Logitech G502 Lightspeed" belaidžio pelės mygtuko dėklo dangtelio dangtelio remontas Numeskite pristatymą

€11.14 €5.57

Computer Peripherals

sku: g179425

  • Brand Name: NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null
  • Type: Mouse Shell
  • Applicable Models: for Logitech G502 Lightspeed Wireless Mouse
  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Pagerinkite savo žaidimų patirtį naudodami "Logitech G502" belaidį apatinį dangtelį, sukurtą specialiai belaidėms pelėms. Tinkinkite pelę, kad ji atitiktų jūsų pageidavimus, ir pagerinkite valdymą žaidimo metu.

Sukurtas iš patvaraus plastiko, skirtas "Logitech G502" belaidžiam apatiniam dangteliui, užtikrina patogų sukibimą ir sklandžiai integruojamas su belaide pele. Jo aptakus dizainas užtikrina sklandžią ir malonią žaidimų patirtį.

Sukurtas žaidėjams, kuriems reikia valdymo, "Logitech G502" belaidis apatinis dangtelis yra būtinas priedas. Nesvarbu, ar esate profesionalas, ar atsitiktinis žaidėjas, šis dangtelis leidžia tiksliai sureguliuoti pelės svorio pasiskirstymą, kad pagerėtų našumas.

Pakelkite savo žaidimus į kitą "Logitech G502 Wireless Bottom Cover" lygį.Puikiai tinka konkurencingiems žaidimams ar įtraukiantiems nuotykiams, šis priedas pagerina jūsų žaidimų patirtį, suteikdamas pritaikomą dominavimą priešininkuose ir lengvai pasiekite sėkmę.

Maksimaliai padidinkite savo žaidimų potencialą "Logitech G502 Wireless Bottom Cover".Naršydami mėgstamus žaidimus patirkite patobulintą tikslumą ir reagavimą. Lengvai montuojamas ir suderinamas su belaidėmis pelėmis, šis dangtelis yra esminis įrankis žaidėjams, siekiantiems geresnio našumo.

Specifikacijos:

Spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

Kiekis: 1PC

skirta "Logitech G502 Lightspeed" belaidei pelei

Komplektą sudaro:

1 Pelės mygtuko dėklas

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.Ačiū!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas