Kiaulių figūrėlės automobiliams Mini kiaulių žaislai Kiaulių figūrėlės Vaikai Realistiškas Vietnamo kiaulių figūrėlės dekoras Vaikų nušvitimas Pažinimas

€5.19 €3.63

Toys & Hobbies

sku: g171603

  • Recommend Age: 12+y
  • Origin: Mainland China

Ieškote įspūdingų ir tvirtų kiaulių figūrų automobiliams? Mūsų ikimokyklinio ugdymo žaislai ne tik puikiai tinka mažoms rankutėms, bet ir suteikia džiaugsmo bei pagerina vaikų maudymosi sunkumus. Šios mielos kiaulių figūrėlės taip pat yra žavinga restorano puošmena!

Medžiaga: PVC

Dydis: 7,5 * 3,2 * 3,5 cm / 2,9 * 1,25 * 1,37 colio

Svoris: 43g

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Sąrašas:

Kiaulės figūrėlių žaislas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Įspūdingas kiaulės modelis: Dėl labai tikroviškos išvaizdos ir kruopštaus dėmesio detalėms šis Vietnamo kiaulių modelis yra išskirtinis kūrinys. Matuojant 7,5 * 3,2 * 3,5 cm, tai yra tinkamo dydžio ir dizaino.

2.Ikimokyklinio amžiaus tobulumas: pritraukite vaikų smalsumą naudodami šį kiaulės modelį, nes jis skatina gyvūnų mokymąsi. Tikroviškos detalės ir ryškios spalvos paverčia jį smagiu ir įtraukiančiu lavinamuoju žaislu.

3. Ilgalaikis ir tausojantis aplinką: mūsų kiaulių modelis sukurtas iš patikimos ir patvarios PVC medžiagos, pasižyminčios ekologiškais dažais, kurie lengvai neišbluks ir nenulups.

4.Maudymosi tobulinimas: Mūsų kiaulės modelio vonios žaislas yra puikus žaidimų draugas vaikams, kovojantiems su vonios laiku. Su savo gebėjimu plaukti ir gaminti juokingus garsus, jis padeda pagerinti vaikų sunkumus maudytis.

5.Kitam projektui: Suteikite savo erdvei žavesio ir įnoringumo naudodami šį tikrovišką ir universalų kiaulės modelį, puikiai tinkantį parduotuvės eksponavimui, fotografijos rekvizitams, mokymosi žaislams ir kt. Naudokite jį savo viešbutyje, virtuvėje, restorane ar biure.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas