mechaniniai klaviatūros jungikliai "pasidaryk pats" keičiami ašies jungikliai mechaninio rakto jungiklio ašis 30 vnt klaviatūros kryžminio veleno jungikliai

€2.72 €0.95

Computer Peripherals

sku: g166529

  • Language: UK
  • Brand Name: Rondaful
  • Operation Style: Capacitive
  • Origin: Mainland China
  • Application: Tablet
  • Interface Type: USB
  • Type: WIRED
  • Style: Standard
  • Keyboard Standard: laptop keyboard

Pagerinkite savo žaidimo patirtį naudodami mūsų mechaninės klaviatūros pakeitimo ašį.Sukurta taip, kad tiktų įvairioms mechaninėms klaviatūroms, ją lengva įdiegti ir taupote laiką bei energiją. Nustebkite puikiu praėjimo, garso ir mechanikos pojūčiu. Puikiai tinka sklandžiam įvesties ir žaidimo deriniui.

Specifikacijos:

Taikomi modeliai: bendrieji

Tipas: mechaninė klaviatūra

Prisijungimo prie kompiuterio būdas: laidinis

Mygtukų technologija: mechaninė ašis

Spalva: žalias velenas, juodas velenas, raudonas velenas, rudas velenas

Pakuočių sąrašas:

Mechaninė klaviatūros ašis* 1 komplektas (30vnt)

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Wide to Application: išplėskite savo mechaninės klaviatūros parinktis naudodami mūsų pakaitinę ašį, kuri yra suderinama su daugybe prekių ženklų ir modelių. Atnaujinkite klaviatūros našumą arba pakeiskite sulaužytą ašį naudodami šį lengvai pritaikomą sprendimą.

2. Lengva montuoti: mūsų mechaninė klaviatūros keitimo ašis supaprastina jūsų gyvenimą lengvai montuodama, taupydama laiką ir energiją. Suderinamas su dauguma klaviatūrų, jis suteikia puikią spausdinimo patirtį su sklandžiu ir patogiu tikslumu.

3. Patobulinta žaidimo patirtis: Ypač žaidėjams, mūsų mechaninė klaviatūros keitimo ašis pagerina lytėjimo ir jautraus spausdinimo patirtį. Nustebinkite šeimą ir draugus puikia dovana: pakelkite jų žaidimo treniruotes šiandien.

4.Enhanced Feedback: Patobulinkite savo žaidimą naudodami mūsų mechaninę klaviatūros keitimo ašį, kuri užtikrina greitą ir sklandų lytėjimo atsaką, dėl kurio nuoširdžiai jaučiamas praėjimas ir aiškus garsas. Mėgaukitės išskirtiniu našumu, kuris padidina produktyvumą.

5. Lengvas spausdinimas: naudodami mūsų mechaninę klaviatūros keitimo ašį patirsite greitą ir patogų įėjimą. Tai idealus žaidimo ir spausdinimo derinys su trumpa klavišų eiga ir greitu paleidimo mechanizmu.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas