1PC pelės sukibimo juostos lipdukas neslystantis prakaitas "Logitech G502" žaidimų pelės neslystančiam lipdukui

€4.71 €3.06

Computer Peripherals

sku: g176677

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: SD&HI
  • Material: Rubber

Nauja ir kokybiška!

Aprašymas:

1. Pagerinkite veikimo tikslumą: "Logitech G502" apsaugos nuo slydimo lipdukas padeda vartotojams pagerinti veikimo tikslumą, pagerindamas pelės sukibimo stabilumą, ir gali suteikti visišką žaidimą geriausiam našumui tiek žaidimuose, tiek biuruose.

2. Aukštos kokybės medžiagų gamyba: neslystantys lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra atsparios dėvėjimuisi ir patvarios, be ypatingo kvapo ir netoksiškos, ir tinka odai, kad būtų užtikrinta geriausia būklė po ilgalaikio naudojimo.

3. Specialiai sukurta "Logitech G502": neslystantys lipdukai yra specialiai sukurti "Logitech G502" pelei su išskirtinėmis detalėmis ir dideliu FIT laipsniu.

4. Paprastas montavimas: neslystantis lipdukas sukurtas su išskirtine padalinta struktūra ir nugaros klijais, kad vartotojai galėtų lengvai, greitai ir sklandžiai prilipti prie pelės paviršiaus nenaudodami jokių įrankių.

5. Odinis patogus prisilietimas: neslystantys lipdukai yra pagaminti iš į odą panašių medžiagų, su subtiliu prisilietimu ir puikiu neslydimo efektu, kuris gali užtikrinti geriausią komfortą ilgą laiką naudojant pelę.

Atsargumo priemonės:

Montuodami rankeną, nukreipkite pelės mygtuką. Nespauskite jo skubėdami, jei yra klaida, galite ją išardyti ir įdiegti iš naujo.

Prieš naudodami šį gaminį, nusiplaukite rankas.

Norėdami jį valyti, nenaudokite griežtų valiklių.

Medžiaga: oda

Spalva: Kaip parodyta

Komplektą sudaro: 1PC

Nata:

Kadangi skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, ačiū už supratimą, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2024-01-08

Very good. I highly recommend it