Plane Cloud Card Binder 4 kišeninių kortelių segtuvas, 400 dvipusis kišeninis albumas sportinių žaidimų kortelėms, unikali kortelių kolekcija

€36.32 €18.16

Toys & Hobbies

sku: g142049

  • material: PU leather waterproof
  • can accommodate: 400 pieces
  • Recommend Age: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Opening method: zipper
  • Origin: Mainland China
  • Theme: Animals & Nature, Occupations, Sports, Music
  • Product Category: Card Holder/Card Holder
  • Number of pages in the card case: 50 inner pages

Mūsų prekybos kortelių segtuvai gali pasigirti unikaliu dizainu, kuris nepanašus į jokį kitą. Mūsų parduotuvėje rasite daugybę pasirinktinių dizainų, todėl būtinai pažiūrėkite!

--- APRAŠYMAS --- Šis kortelių laikiklis turi 50 dvipusių rankovių, kurių kiekvienoje yra 4 kišenės (2,8 x 3,8 colio), kurių bendra talpa yra 400 kortelių. Kompaktiškas 9,65 x 7,09 x 1,57 colio dydis kartu su patogiu nešiojimo dirželiu daro jį idealiu sprendimu tvarkant ir transportuojant korteles. Be to, jo tvirtas 3 žiedų dizainas yra lengvai išplečiamas, todėl prireikus galite pridėti arba nuimti rankoves.

Mūsų kortelių segtuvas pagamintas iš aukščiausios kokybės, vandeniui atsparios PU medžiagos, o kortelių movos pagamintos iš skaidraus, vandeniui atsparaus ir patvaraus polipropileno.

Šis kortelių laikiklis yra puiki gimtadienio dovana visiems, kurie kolekcionuoja sporto, žaidimų ar prekybos korteles.Jis suderinamas su standartinio dydžio kortelėmis ir tinka įvairioms kortų kolekcijoms, įskaitant beisbolą, krepšinį, futbolą, lenktynes, imtynes, ledo ritulį, NFL, futbolą ir kt. Atkreipkite dėmesį, kad prekybos kortelės neįtrauktos

--- SPAUSDINTI --- Spausdindami dizainą naudojame naujausias technologijas, kad jis neišbluktų, nenusiplautų, nenusiluptų ir nesubraižytų. Jie NĖRA vinilas ar lipdukai. Spausdinimo spalvos yra ryškios ir ryškios.

Jei norite daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, Bet kokios rūšies nuotraukos, paveikslėlis, vaizdas, piešiniai, meno darbai gali būti lengvai padaryti.

Internete galite atsispausdinti bet kokius jums patinkančius vaizdus arba savo augintinių nuotrauką, naujus savo meno kūrinio piešinius.

Tai taip paprasta, kaip spausdinti ant popieriaus!!

Prieš kurdami užsakymą, atsiųskite mums aiškų vaizdą. (Kuo aukštesnis vaizdo apibrėžimas, tuo aiškesnis bus kortelės turėtojas)

Nuorodos modelis: ↓↓

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas